Hefajstos 7 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Witam dziś odkryłem że jeśli zblokujesz winde na mapie cs_rats2 przy spawnie CT możesz zbugować sobie hp na dowolną ilość tylko musisz chwile poczekać niestety nie mam żadnego dowodu ale można to łatwo sprawdzić. EDIT 1 Nie jest to bezsensowny post bo można usunąć niektóre bugi na mapach jeśli ktoś potrafi niestety ja nie jestem aż tak zaawansowany 2 Nie trzeba od razu usuwać mapy. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Hefajstos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Po co zakładasz bezsensowne posty ?Pisz tu:http://forum.cs-classic.pl/topic/26772-cod-350-reset-propozycje-itd/page-43Napisz np. Proszę o usunięcie mapy cs_rats2, ponieważ przy windzie można sobie HP bugować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 i za to też można dostać niezłego bana 1.5 Całkowity zakaz bugowania oraz wykorzystywania bugów mapy i ewentualnych bugów moda, klas i perków ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ta mapa miała być usunięta zgłaszałem -_- ją ponieważ jest tam hosty i paka i tez nie wiadomo o co z tym chodzi. Po resecie pewnie bd usunieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe. Drugim razem proszę pisać w propozycjach. Dziękuje Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi