Hefajstos 7 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Witam dziś odkryłem że jeśli zblokujesz winde na mapie cs_rats2 przy spawnie CT możesz zbugować sobie hp na dowolną ilość tylko musisz chwile poczekać niestety nie mam żadnego dowodu ale można to łatwo sprawdzić. EDIT 1 Nie jest to bezsensowny post bo można usunąć niektóre bugi na mapach jeśli ktoś potrafi niestety ja nie jestem aż tak zaawansowany 2 Nie trzeba od razu usuwać mapy. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Hefajstos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Po co zakładasz bezsensowne posty ?Pisz tu:http://forum.cs-classic.pl/topic/26772-cod-350-reset-propozycje-itd/page-43Napisz np. Proszę o usunięcie mapy cs_rats2, ponieważ przy windzie można sobie HP bugować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 i za to też można dostać niezłego bana 1.5 Całkowity zakaz bugowania oraz wykorzystywania bugów mapy i ewentualnych bugów moda, klas i perków ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ta mapa miała być usunięta zgłaszałem -_- ją ponieważ jest tam hosty i paka i tez nie wiadomo o co z tym chodzi. Po resecie pewnie bd usunieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe. Drugim razem proszę pisać w propozycjach. Dziękuje Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi