aver 1 488 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Otóz mam problem z uruchomieniem steam. Otóz jak chec go włączyc to wyskakuje mi ''error steamui.dll'' Ogladałem na internecie jak gośc usuwa ten plik z folderu, wiec ja zrobiłem tak samo, ale to nic nie pomogło bo dalej wyskakuje ten error. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja też tak mam i nie wiem o co chodzi a na pewno nie będę usuwał bo zaraz mi cały steam się zwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Zrób podstawowy reinstall. @Lebron - nic się nie zwali jeśli usuniesz ten plik. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 zamiast przeinstalowywać to możesz po prostu pobrać ten plik stąd http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?steamuii sprawdzić czy Ci ruszy (przynajmniej powinno), wiele razy z patcher'ami miałem taki problem, że jakiś plik .dll mi nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zrobiłem sobie reinstal i myslałem ze to pomoże ale lipa.. @Not też lipa. ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zainstaluj steam na innym dysku, może to coś da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Własnie bo mam mały problem. xd Przez przypadek jak formatowalem xp'ka to usunałem patrycje [D] xd i mam teraz dysk C jeden. Da sie jakos przywrócic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Chyba tylko i wyłacznie przy formatowaniu możesz dysk dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dodac dysk i trzeba od nowa formatowac czy nie trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Bez formata chyba się nie obejdzie. Przy formacie dodajesz dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Szczerze mówiac to poszperałem w nocy na internecie i jest sposób na dodanie patrycji bez formata. Tylko po dodaniu trzeba na dysk kliknac PPM i dac ''Formatuj'' i po tym powinno byc git. Narazie czekam az bedzie koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Sprawa wyjasniona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi