Tsumi 121 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick: Dubstep * DureX 2. Imię: Michał 3. Wiek: 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): nie 7. Link do swojego GT**: nie ma sensu wklejać jak dopiero powstał serwer [Mam góra 2h] 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chcę otrzymać admina na cod ponieważ chcę pomoć jemu wystatrować, to znaczy ogarnąć rusków, troli, dzieci. Automatycznie Zrezygnuje z tej funkcji na tym serwerze jak już dojdzie dwóch adminów by ktoś mógł mnie zastopić w tej fucnkcji. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 30 min - 2h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: już 8 mieś 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak. DD2 i obecnie 4Fun [CSC] ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Wiem że narazie to [beta] i że póki co nie ma rekrutacji @careamsen odszedłem z dd2 bo miałem za sb aramosa (odszedłem z magnetarem) zostałem na 4fun, na 4fun gram ciagle tylko w czasie wolnym moge czasem wbic i niektóre rzeczy ogarnąć "Automatycznie Zrezygnuje z tej funkcji na tym serwerze jak już dojdzie dwóch adminów by ktoś mógł mnie zastopić w tej fucnkcji." sory że pisze w podaniu :/ Edytowane 14 Lutego 2015 przez -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 jestem na nie, przeniosłeś się z dd2, na 4funa a teraz z 4funa na cod? Ziomek nie przesadzasz? Olałeś dd2 bo twoja aktywność tam jest strasznie słaba... Jak dla mnie za dużo byś chciał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 15 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Otwieram rekrutacje Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi