Ilonez 779 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 1. Nick: Euphemia 2. Imię: Ilona 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9 5. Mikrofon(Tak/Nie): Taak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Euphemia/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Wiem, że z godzinami nie najlepiej, ale to spowodowane jest tym, że gram regularnie na nowym koncie dopiero od resetu . Miałam już tu Admina dosyć długi czas i chyba nie było żadnych skarg. Chciałabym pomóc ogarnąć serwer, bo zawsze znajdzie się ktoś kto robi "ducha" lub najzwyczajniej skraca. Raczej mam dobry kontakt z graczami i potrafię się odpowiednio zachować , a godzinki się nadrobi. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:1668134 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: z godzinkę dziennie myślę 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): różnie, teraz mam ferie, więc równie dobrze rano, wieczorem jak i popołudniu 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak, tutaj 2 razy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) ilonka co ty robisz? raz jesteś adminem , raz rezygnujesz, potem znowu jesteś i w kółko No jasne że tak, ale żeby te twoje adminowanie nie skończyło się zaraz po miesiącu staż na serwie, znana i lubiana doświadczenie w byciu adminem. Diabelska ilonka 666 postów Edytowane 14 Lutego 2015 przez Siwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Oczywiście, że TAK !- Miałaś Admina, Jesteś Opiekunką Zombie Mod , - Cały czas Cię widzę na serwerze - Aktywność na forum, - Składka, - Wiek, Nie będę więcej pisać bo mi zabraknie tuszu :DD. Same plusy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jestem na tak: -Doświadczenie. -Staż na forum jak i serwerze. -Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jesli uwazasz, ze pogodzisz zombie i DR to rob co chcesz. Ode mnie masz TAK bo juz Cie doswiadczylem na serwerze, dobrze sie sprawdzalas tylko czasu pod koniec Ci brakowalo wiec odeszlas. -spelniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleEye 3 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jestem na tak. -Wiek -Często ci widać. -Spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jasne że tak Ilonko -Wiek -Jesteś już doświadczona -Staż na forum -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Oczywiście że na tak. Miała admina, Zna amx, Aktywność na serwie nadrobi @Motyw to jest ONA czytaj ze zrozumieniem. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 jestem na tak znajomosc amx dobra mozna mu zaufac poniewaz mial juz admina 2 razy jest aktywny na serwie nikt sie na niego nie skarzyl Ziomeczku Euphemia to dziewczyna. Oczywiście, że jestem na tak. Wiedziałem, że do mnie wrócisz xd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi