NajaranyWariat 4 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na serwerze głównie jestem ja i często widzę miversa proponuję zrobić szybki nabór 3 adminów którzy mają dużą aktywność Ponieważ ja często jestem ale wiadomo każdy musi odpocząć od komputerka a serwer cierpi ;/ Niech Corey/H@ zastanowią się poważnie nad szybkich naborem 2/3 osób:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Rekrutacja otwarta, Ja zaraz odświeże temat. Jeśli chodzi o graczy, których widziałem na to stanowisko, to przestali grać, a ci co grają najwięcej na tą chwilę się nie nadają, chodź są tacy, którzy się nadają. Ja nie będę przyjmować kogoś kto się w ogóle nie nadaje. Są może 2-3 osoby na serwerze, które chętnie bym powitał, ale skoro same nic w tym kierunku nie robią, to Ja nic nie będę kombinował. Przez 2 miesiące sam byłem Adminem i jakoś serwer żył, a to, że ludzie skarg nie potrafią pisać?? Jak podanie napisze osoba nadająca się to przyjmę w innym wypadku przykro mi. Na waszym miejscu martwił bym się o to, by samemu nie stracić Admina. Już wam coś tłumaczyłem, a ty robisz po swojemu. Rekrutacja otwarta, więc niech składają podania i się zobaczy, czy dana osoba się nadaje. Edytowane 15 Lutego 2015 przez Corey Graves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi