UchoRonE 1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 1. Nick: Ucho.R.on[E] 2. Imię: Michał 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Niestety 6. Składka (Tak/Nie): Można było by pomyśleć 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=Ucho.R.on%5BE%5D 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Więc jestem 17nasto letnim Michałem pochodzącym z Krakowa , lubię 'noł lafić' w cs'a . Grać w piłkę oraz pobawić się ze znajomymi . Dlaczego ja? a dlaczego nie? Jestem dość często na serwerze, oraz przydałaby się kolejna 'para rąk' do pomocy . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam . STEAM_0:0:347634110. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Całe ferie , a po feriach weekendy 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 3-4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Byłem , sporo razy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Przykro mi, ale jestem na nie.~Brak mikra,~Grasz krótko na tym serwerze,~To jest prawidłowy link do twojego GT(Taki powinien być podany): http://www.gametracker.com/player/Ucho.R.on%5BE%5D/193.33.176.64:27015/ Pograj jeszcze trochę, i złóż podanie za 2-3tygodnie, a moje zdanie się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 15 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi