UchoRonE 1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 1. Nick: Ucho.R.on[E] 2. Imię: Michał 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Niestety 6. Składka (Tak/Nie): Można było by pomyśleć 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=Ucho.R.on%5BE%5D 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Więc jestem 17nasto letnim Michałem pochodzącym z Krakowa , lubię 'noł lafić' w cs'a . Grać w piłkę oraz pobawić się ze znajomymi . Dlaczego ja? a dlaczego nie? Jestem dość często na serwerze, oraz przydałaby się kolejna 'para rąk' do pomocy . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam . STEAM_0:0:347634110. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Całe ferie , a po feriach weekendy 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 3-4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Byłem , sporo razy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Przykro mi, ale jestem na nie.~Brak mikra,~Grasz krótko na tym serwerze,~To jest prawidłowy link do twojego GT(Taki powinien być podany): http://www.gametracker.com/player/Ucho.R.on%5BE%5D/193.33.176.64:27015/ Pograj jeszcze trochę, i złóż podanie za 2-3tygodnie, a moje zdanie się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi