Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam wszystkich, sprawa wygląda następująco gracz o nicku Domellenel za moją namową w środę wieczorem (w zasadzie była już to noc bo po 22...) zrobił reset poziomu 24 i nie otrzymał on vip'a za ten reset, dlatego też zakładam ten temat. Jako osoba która już tych reset'ów poziomu zrobiła dość dużo (zakładam około 6 a nawet i więcej), zaniepokoiłem się faktem, że Domellenel nie otrzymał vip'a tym bardziej, że sam go do tego namawiałem, a więc proszę o dodanie vip'a graczowi, w razie jakiś niejasności wszyscy admini razem ze mną mogą potwierdzić, że miał on 24 poziom, poniżej dodaję dane wyciągnięte z konsoli za pomocą komendy amx_ip: Domellenel STEAM_2:0:310132955 178.42.2.161 Nonsteam ZmienneIP Pozdrawiam .Not anymore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Niech się do mnie zgłosi na PW z hasłem, które ma mieć Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi