Ojciec Mateusz 3 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick: oJCIEC mATEUSZ2. Imię: Mateusz.3. Wiek: 18latek. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre, 8.5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie mam.6. Składka(Tak/Nie): Tak.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/oJCIEC%20mATEUSZ/193.33.177.101:27156/. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem mateusz jestem już pełnoletni z tego co wiecie, pochodzę z małej wioski o nazwie kowalewo na co dzień interesuje się piłka nożną i counter strike 1.6. Dlaczego Ja hmm... staram się być miły, moja kultura nie jest na jakimś wysokim poziomie (zdarza mi się przeklinać) ale nie obrażam innych graczy, miałem admina kilka razy także rozumiem odpowiedzialność tego stanowiska, czitów nie brakuje akurat w tym momencie przyleciałem do Polski, nie pracuję jak narazie więc często gram już z rana a wtedy o adnmina ciężko... Cóż jeszcze mogę napisać po prostu wydaje mi się, że będę dobrym adminem. Proszę o wasze wypowiedzi.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5, 6 godzin.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 8-11 14-20.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. Proszę o wasze wypowiedzi OJCIEC MATEUSZ! Pozdrawiwam. Wiadomo godzinki nadrobię jak najszybciej!. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Ojciec Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na NIE ! Oj ojciec -GT -posty -mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 nie spełniasz wymagań nie mogę Cię przyjąć, musisz popracować nad aktywnością na forum i nad GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi