Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Propozycja prosta. Co wy na to aby wprowadzić ograniczenie rozmiarów sygnatur? Niektórzy użytkownicy mają na prawdę za duże te sygnatury. @Siwy czyli można to zmniejszyć do 5 linijek. ( Zapomniałem o tym ) Patrzyłem na profili i pisze że brak ograniczenia. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Omega * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jestem na tak. Niektorzy naprawde przesadzają z tymi sygnami, taki rias xd sygnaura na cały pulpit prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) 3. W sygnaturze umieszczamy tylko trzy obrazki. Treść sygnatury nie powinna przekraczać 10 linijek. http://forum.cs-classic.pl/topic/2478-regulamin-forum/ No i dobrze pamiętałem, jest jako tako ograniczenie. Albo dobra, wielkość a ilość, sory żle przeczytałem No to jestem za tym Max 600 x 250 powinno być OK A no i można też zignorować sygnaturki, ja riasa ignoruje hamesa i natalji ;d Edytowane 14 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Co do tego to się zgodzę, według mnie powinna być 750 x 325 maksymalna dopuszczalna wielkość sygnaturki, niektórzy mają tak wielkie te sygny, że trzeba co najmniej trzy razy scrollem obrócić aby przewinąć do następnego posta :sleep: :facepalm2: :facepalm2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Popieram. Czasami denerwuje jak ktoś ma wielkie sygny, to utrudnia scrollowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Wszyscy przeciwko mnie :x. Ja tam nie uważam, że to jakoś wielce utrudnia cokolwiek. Czy chcesz czy nie chcesz scrollować musisz, a 2 ruchy więcej nic nie znaczą. Łatwiej jest znaleźć fajną, większą sygnę, niż jakieś malutkie. Mi się ten pomysł nie podoba ;d. Po za tym nie wiele osób ma większe sygnatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Ja jestem za, wielkie sygnatury są denerwujące (patrz post wyżej) @Rias Gremory - teraz pomyśl, że każdy z użytkownik z forum zrobi sobie tak wielką sygnature jak Twoja, to w jednym temacie zamiast kilku ruchów scrollem trzeba zrobić kilkadziesiąt... Jeżeli chcesz pokazać jakiś fajny obrazek to może zrób jakiś ciekawy temat z obrazkami zamiast ustawiać jako sygnaturę (taka moja propozycja). Edytowane 14 Lutego 2015 przez Masek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja jestem za zmniejszeniem. Grafików to nie ogranicza nawet jeśli lubią dużo przestrzeni roboczej. Średnie wymiary sygnatur to 540x190. Wkurzają mnie trochę takie duże obrazki, szczególnie jeśli są jaskrawe. Ale z drugiej strony fakt, mało osób ma takie sygnaturki. Dla mnie tam mogą sobie zostać takie duże. 4 ruchy scrollem was nie zmęczą, a jeśli ktoś chce mieć dużą, ładną sygnaturę to czemu ma jej nie mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Nie żeby coś ale macie coś takiego jak i możecie ignorować sygnaturę. Proponuję aby zmniejszyć rozmiar obrazka wklejanego tak jak to jest przy avatarach (o ile się da)Zdecydowane nie. Nie mam zamiaru i myślę że nie tylko ja zmniejszać pracy bądź zmniejszać poziom jakości tylko po to żeby sygna ważyła tyle żeby można ją było sobie ustawić. Jak dla mnie głupi pomysł, ograniczający grafików.Kto tu mówi o ograniczeniu grafików? 10 linijek to 10 linijek i tak ma być. Siwy dobrze napisał 600x250 zdecydowanie wystarczy. To nie forum graficzne :v Edytowane 15 Lutego 2015 przez ʕ•ᴥ•ʔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jestem za i proszę cb kitol usuń tego geja z sygny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 /up A co to ma do tego? Tak samo mi mogą przeszkadzać te prawie że nagie kobietki(nie przerzkadzają xD) podobno dowolny obrazek, który nie łamie regulaminu, więc co kto lubi. A co do zmniejszenia to zmieniam zdanie. Niech sobie będą xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 . Proponuję aby zmniejszyć rozmiar obrazka wklejanego tak jak to jest przy avatarach (o ile się da) Zdecydowane nie. Nie mam zamiaru i myślę że nie tylko ja zmniejszać pracy bądź zmniejszać poziom jakości tylko po to żeby sygna ważyła tyle żeby można ją było sobie ustawić. Jak dla mnie głupi pomysł, ograniczający grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi