ElMystic 96 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 1. Nick:-ToJestSkill-2. Imię:Marcin3. Wiek: 16 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiscie ^^6. Składka(Tak/Nie): Tak jak przedtem TAK7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/-ToJestSkill-/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam mam na Marcin lubię grać w przeróżne gry chciałbym być adminem bo jak dzisiaj wbiłem na serwer nie wierzyłem co się dzieje wiec chce wrócić skoro i tak jest mało adminów to myślę że mogę pomóc a że adminem tutaj byłem to chyba niema w tym problemu 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:9881880710. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 2h do ilu będę miał ochotę grać 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Robocze od 15-21 Weekendy od jakoś 8-9 do 22 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Dzięki za rozpatrzenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jestem na tak pod warunkiem, że znowu po tygodniu nie zrezygnujesz. Niby wszystkie wymagania spełnione. +wiek, +składka, +steam, +doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) wachałem się ale na Tak ponieważ -Wiek -Amx -Steam -Staż -Fajnie mi się z tb adminowało ;p Edytowane 14 Lutego 2015 przez *DzikI MasakratoR* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyski 6 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tak Wszystko ok Spokojny , pomocny ZDECYDOWANE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Na Tak: -miałeś tu admina -steam -tylko tak szybko nie rezygnuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Twoje podanie zostało przyjęte.Napisz do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi