torbik 171 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nick: KillaZ Powód rezygnacji: Jakoś nie chce mi się słuchać płaczu innych adminów , o to, że mam wh, że to że tamto Następnym razem czekam na ssy Nie podoba mi się także atmosfera panująca na serwerze, może tylko w mojej opinii. Coś od siebie: Grał będę dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 nie wiem jakaś moda na to rezygnowanie pod wpływem niezadowolenia graczy? Pierw Tyskie teraz ty, bo co skarge dostałeś? No chłopie bądź poważny, idziesz na adma po to by po 1 skardze dać sobie spokój? Ja miałem chyba jako admin najwięcej skarg i nigdy nie uciekłem od tego - adminowania , z powodu że gracze mnie 'zmusili' . Ale w porównaniu do kolegi, to ty akurat zawaliłeś http://forum.cs-classic.pl/topic/31366-skarga-na-killaz/#entry189060Chociaż opiekun jest od rozstrzygnięcia sprawy, a ty się poddajesz już. No dobra, powodzonka życze cześć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 flagi odebrane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Może i zawaliłem, zdaje sobie z tego sprawę, ale według innych nie nadaje się na admina, no trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 wiesz no to oni ci dali tą szanse adminowania, czyli jeżeli nie nadajesz się to jest tylko ich wina : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Wiesz, Nie chce już wnikać, czyja tu wina jest, nie wyszło i tyle, nie ma się co przejmować, dadzą sobie radę beze mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nikt nie napisał, że się nie nadajesz po prostu poszła skarga do której się dołączyłem, że się nie wywiązujesz z obowiązków. To że podejrzewany jesteś o wspomagacze czy o oszustwa w grze typu 16 bit to już inna sprawa tą rezygnacją pokazałeś tylko, że byłeś słabym adminem i uciekasz z podkulonym ogonem. Tyle ode mnie. Elo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Rozumiem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi