Miverse 212 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam moje konto steam zostało skradzione nie mam zielonego pojęcia jak , ale tak niestety się stało nwm co będzie z moim adminem na serwerze. Napisałem już do supportu steam może coś poradzą. Corey możesz zawiesić na razie mojego admina bo nwm czy czegoś tam mój "kolega" czegoś tam robił... Prawdo podobnie to konto będzie sprzedane jeśli support nic nie poradzi. Pozdrawiam wszystkich i zegnam :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Ok. Dzięki za info. Konto być może jakoś odzyskasz, ale gra już będzie zbanowana ino patrzeć na profil. Chociaż nie wiem, jeśli odzyskasz i uznają, że konto zbanowane w czasie kradzieży. No nic, Admina odebrałem (zawiesiłem) na ten czas. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Corey Graves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi