[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 1. Rodzaj grafiki: Cs Pokazany 4FUN / kolorowe flash , chce aby ktoś zrobił Fajna sygnaturke na 4Fun'a , Mapka np de_dust2_long gdzie jest kolorowy flash se granat . 2. Kolorystyka: Kolorowo 3. Tematyka: Cs 1.6 Napisałem w rodzaj grafiki 4. Wymiary: Tak żeby się zmieściło na Stronę główną Forum 4Fun tak jak jest np cod mod 45k 5. Napis: 4FuN 6. Dodatkowo: Prosze o Naprawdę Wysiłek nad tą pracą . [you] Jesteś w stanie to zrobić?! Smiało !!! Otrzymasz 3 Piwa ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 czy to na nasze forum -.^ i tak dostaniesz z napisem cs-classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Tak jestem opiekunem 4FUN'a Cs-classic.pl .Tak Najlepiej z cs-classic.pl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 cos ode mnie ^^ licze na piffo : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dzieki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi