NajaranyWariat 4 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nick:NajaranyWariat Powód rezygnacji:Mam inne patrzenie na ten serwer poza tym miverse już też jest tymczasowo [Zwieszony] także żegnam.[Poza tym za 3 miesiące znowu mam walkę i ciężko się do niej przygotowuje. Coś od siebie:Dzięki H@ CSC zajdziecie daleko:) Dziwi mnie tylko pogląd na serwery i ilość opiekujących się nimi bo cóż jednak to wasza sprawa i życzę wam powodzenia sam wiem co to jest prowadzenie sieci i nie jest to lada wyczyn Narazie i dzięki Miverse najlepszy człowiek jakiego tu poznałem ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Trzymaj się! Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Narazie i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Admin odebrany. Proszę o zabranie rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi