DrEsIaRz 9 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Według mnie bez przesady starajmy się dodawać w miarę równe te klasy Zeus to dla mnie porażka. 5dmg+int 2 skoki 2 bronie 3 błyskawice eliminator i auto bh trochę za dużo w tej klasie tego. Jak dla mnie eliminator można wywalić albo 1 broń, dać 2 błyskawice. Były kiedyś błyskawice na codzie jak dla mnie to jedno wielkie gowno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Nie ma 5dmg + int, są tylo błyskawice + int. Dodatnio napisałem, że klasa będzie modyfikowana więc kilka umiejętności się wyrzuci. Zobaczymy co z tego będzie.\\ Dodane mapy:• cs_assault• de_dust2_longWyrzucone mapy: • de_gregoriMaians • de_TO_Blister Edytowane 8 Września 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Proponuję dodać spis osób które Cię oglądają pośmiertnie. Zawsze jakieś urozmaicenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Proponuję dodać spis osób które Cię oglądają pośmiertnie. Zawsze jakieś urozmaicenie To by był błąd bo jak admin miałby sprawdzić czitera skoro cziter wie że admin na niego patrzy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) można dodać jakąś klase która ma mp5 bo nie ma takich klas za dużo. mp5, 3 skoki w powietrzu, i coś tam jeszcze można dodać edit, właśnie crash na mapie aztec. ostatnio dużo tych crashów. i pytanie, grałem na wiocha i kupowałem za monety lvl, kupiłem ze 3 lvle i jak dostałęm bana za czystą gra (ss) to lvl sie zresetowały? bo monety mi przepadły niestety (400) Edytowane 10 Września 2015 przez Gamboa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pello 0 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Wywalić westwooda, gimbaza po nim często wybiera westwood_big a to irytujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Klasa Zeus dodana - Eliminator, 3 błyskawice, +5 dmg z AKWestwood to klasyk, wyrzuciłem big'a. Miny poprawione Edytowane 12 Września 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pello 0 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Crazyjump jest po 8 respow ,albo wywalić albo poprawić : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Proponuje dodać: Klasa : Kamikadze deagl 5dmg+int 2 rakiety+inta statystyki inteligencja 0 życie 10 wytrzymałość -10 kondycja 50 Coś zrobić z klasą człowiek bez głowy dla mnie troszkę przesadzona.Taki epson ma na każdej mapie staty po 60:4 a ma taki sam lvl jak ja.Szturmowca osłabiliście proszę też osłabić człowieka bez głowy No dobra a co z klasą którą proponuje? Edytowane 13 Września 2015 przez RazemPonadKilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Co Ty chcesz tam osłabiać? Kolega umie grać i ma lvl to i staty wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pello 0 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Moze nie tyle osłabiać co poprawić, bo grając bezgłowym w TT ma się przewagę, Masz usp i glocka ,a w CT tylko usp A TO DUZA RÓŻNICA. I Nie mów ze umie grac , ma lvl to prawda , ale nie można nazwać umiejętnością gry takiego stylu gry jak ma Cycek z Epsonem , 400 HP , Bezglowie i co? I sobie kucnie i bij go. Umieć grac a mieć K:D 2:1? Będąc najwyższym lvlem? Parodia Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 O coś takiego mi chodziło takiego cycka nie idzie zabić bez perku,chyba że 3 osoby wcześniej go ubiją.Bardzo bym chciał żeby klasa tylko zaproponowałem została dodana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pello 0 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Klasa Zeus dodana - Eliminator, 3 błyskawice, +5 dmg z AK Westwood to klasyk, wyrzuciłem big'a. Miny poprawione Klasa dodana- W sklepie jej brak Miny poprawione? Na elodrado czy innej gimbowatej ktoś z mojej drużyny miał perk albo sapera. Postawił miny gdy w nie wbiegłem to się blokowałem - Do poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Moze nie tyle osłabiać co poprawić, bo grając bezgłowym w TT ma się przewagę, Masz usp i glocka ,a w CT tylko usp A TO DUZA RÓŻNICA. I Nie mów ze umie grac , ma lvl to prawda , ale nie można nazwać umiejętnością gry takiego stylu gry jak ma Cycek z Epsonem , 400 HP , Bezglowie i co? I sobie kucnie i bij go. Umieć grac a mieć K:D 2:1? Będąc najwyższym lvlem? Parodia Pozdrawiam. To jest cod mod, każdą klase trzeba byłoby poprawiać gdyby ktoś wbił wysoki lvl, masz dostosowane perki i klasy do tego, żeby zabijać takich bezgłowi. Nie mam zamiaru tego zmieniać. I skończcie dodawać propozycje klas z dmg, zaraz każda będzie tak wyglądać, czekam na ciekawe propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pello 0 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Sam gram bezgłowym, wiem jak się nim bije bo zazwyczaj otwieram ; ) Ale...ta różnica z pistoletami w CT/TT wydaje mi się ze jest do poprawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Zeus został dodany do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Ja mam propozycję aby zamienić obecnego Tropiciela na tego Klasa: Tropiciel (Premium) Int:5 Hp:30 Wytrz:10 Kond:20 Bronie: M4a1, ump 45, he, sg Opis: Posiada 1 lub 2 zamrażające granaty, 1/6 na spowolnienie przeciwnika przy strzale, na nożu widzi wrogów na radarze, posiada auto BH Później podeślę też klasy zwykłe Edytowane 14 Września 2015 przez Ph4nt0m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Proszę usunąć bądź zmienić na PREMIUM klasę Człowiek bez głowy. Jest to klasa za silna jak na zwykłą, wystarczy że ktoś da w wytrzymałość to dostaje po 15 bez możliwości strzelenia w banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja mam propozycję aby zamienić obecnego Tropiciela na tego Klasa: Tropiciel (Premium) Int:5 Hp:30 Wytrz:10 Kond:20 Bronie: M4a1, ump 45, he, sg Opis: Posiada 1 lub 2 zamrażające granaty, 1/6 na spowolnienie przeciwnika przy strzale, na nożu widzi wrogów na radarze, posiada auto BH Później podeślę też klasy zwykłe Według mnie to nie jest serwer na tego typu granaty. Klasy premium niech zostana tak jak teraz, jak bedzie tak ciagle zmieniac to gowno z tego będzie. Według mnie wystarczająco jest już klas dodanych na serwer i gracze napewno sa zadowoleni.. a teraz co przydalo by się dodac to nowe zwyklę i kilka perków. Sam napisze potem jakies propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Proszę usunąć bądź zmienić na PREMIUM klasę Człowiek bez głowy. Jest to klasa za silna jak na zwykłą, wystarczy że ktoś da w wytrzymałość to dostaje po 15 bez możliwości strzelenia w banie. Ta klasa nie będzie zmieniana, można ewentualnie dać jej niższe statystyki na start - m.in.: Wytrzymałość -10 Każdy kto będzie miał daną klasą większy lvl będzie się wyróżniać. __________________________________________________ Klas premium na chwilę obecną starczy i pod względem dodawania jak i edytowania. Czekam na propozycję klas zwykłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja też potwierdzam że klasa człowiek bez glówy jest przesadna ... i nie chodzi tu o lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Dodanie tego do premium będzie głupie. Na początek spróbujemy z tymi statystykami, chyba że macie propozycję dotyczącą edycji tej klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Dać jej szansę 1/3 na nie dostanie obrażeń w głowę i zamiast mac 10 dać famasa lub gaila Edytowane 16 Września 2015 przez Ph4nt0m 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Bezgłowie - edycja w statystykach i dodany FAMAS zamiast uzi.VIP - Posiada 2 skoki, usunięto szanse na odrodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pello 0 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czyli teraz zamiast klasy na bliski kontakt , klasa z najlepsza bronią dystansowa Dla mnie elegancko , Hedy wale niebywale. Klasa teleporter - Często ktoś używa go na mnie przez co stoi we mnie blokując obu nie wiem czy to zamierzone Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi