Ph4nt0m 71 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) To przedstawię moje propazycje co do serwera 1. Ograniczyć hp, aby można było dać 200 punktów w hp (czyli gracz miałby ok 300hp), ponieważ ciężko zabija się, gdy ktoś ma 400 hp (albo nawet 500 przy perku) i wtedy gracze z niższym lvl muszą iść w 5 2. Zmiejszyć przelicznik dmg + inta w Terminatorze, Strzelcu Wyborowym, Zeusie i Wsparciu Ogniowym, ponieważ jeśli zostanie ograniczone hp to żeby na hita nie zabijali 3. Mapy Do usunięcia: de_trust cs_uplink cs_station de_survivor de_cevo_arsenal de_contra de_cosntruct Można dodać: de_zima http://cs.gamebanana.com/maps/151665 de_mirage http://cs.gamebanana.com/maps/161944 cs_rats2 http://cs.gamebanana.com/maps/149322 cs_alpin http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2270/ 4. Klasy Do edycji: Bandycie - dodać ogranicznik rozrzutu i może dual elite Saperowi - naprawić miny bo je widać Skoczkowi - ulepszyć statystyki Do usunięcia: Człowiek bez głowy Rusher Nowe klasy: Klasa: Hitman Int:5 Hp:15 Wytrz:10 Kond:20 Bronie: sg 552, usp, he, flesh Opis:Posiada 2 dynamity (+int) Klasa: Nozownik Int:0 Hp:15 Wytrz:0 Kond:50 Bronie: m3, flesh, sg Opis:Ma 1/3 z kosy i ma zmiejsza widocznosc gdy z nia kucnie Klasa: Husarz Int:0 Hp:20 Wytrz:0 Kond:30 Bronie: aug, he Opis:Na nozu po kliknieciu "r" ma kusze 5.Sklep Usunąć kupowanie hp, gdyż to nie ma sensu jak ktoś sobie kupuje przez cały czas hp (prawie nie do zabicia), ewentualnie ograniczyć, że można zrobić to tylko raz 6. Komendy Dodać komende /last aby ludzie nie pislai co to za nutka tylko mogli sami sprawdzić Dodać komende /daj aby można było dać komuś perk a nie tylko wymieniać się albo przez rynek Edytowane 14 Października 2015 przez Ph4nt0m 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 dlaczego mapy rats_1337 nie można nominować, a admin może ją właczyć, i office_rats jest bodajże to samo Poprawione. +Mapa office_rats nie jest wgrana na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Tak sobie pomyslałem że można by było zmienic równiez modele broni? potem podrzuce kilka propozycji jesli by było cos zmieniane. Edytowane 14 Października 2015 przez rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek123321 0 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Klasa: Hitman Int:5 Hp:15 Wytrz:10 Kond:20 Bronie: sg 552, usp, he, flesh Opis:Posiada 2 dynamity (+int) Polecam dodać tą klase bo nawet fajna i ma moj nick w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Klasa: Hitman Int:5 Hp:15 Wytrz:10 Kond:20 Bronie: sg 552, usp, he, flesh Opis:Posiada 2 dynamity (+int) Polecam dodać tą klase bo nawet fajna i ma moj nick w grze A czy ty przypadkiem nie masz perma tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dodac do nominacji mape fy_pool_day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dodac do nominacji mape fy_pool_day Nie dodałem do nominacji, ale można ją znaleźć pod komendą /mala mapa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jestem taki problem. Rzuciłem z 20 he Tropicielem i jakoś nikogo nie zabiło, mimo że jest 1/2. Sądzę że coś nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Czasami równiez bugują sie rakietki oraz na Taktyku słychac kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edi Utataka 0 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dodajcie mape de_rats_1337 z powiekszonym respem albo ja usuncie bo jak jesy pelny server to pada przynajmniej 4 osoby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dodac ten plugin który będzie nam umozliwiał widocznosc przez kogo zostalismy oslepieny (flash). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Chciałbym powiadomić o tym że klasa Defuser nie posiada defuse kita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 może dorzucić office_rats ? fajna mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 może dorzucić office_rats ? fajna mapa Została ona usunięta za względu na bugi jakie tam były typu tepnięcie się w wentylator i dodanie sobie hp do nieskończoności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jestem taki problem. Rzuciłem z 20 he Tropicielem i jakoś nikogo nie zabiło, mimo że jest 1/2. Sądzę że coś nie działa Rzuciłem ze 2 razy i zabiło 1/1. Dzisiaj jeszcze to sprawdzę. Dodac ten plugin który będzie nam umozliwiał widocznosc przez kogo zostalismy oslepieny (flash). Zostanie dodane w niedalekiej przyszłości. może dorzucić office_rats ? fajna mapa Barciak wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Klasa:Replikant Inta:0 Hp:10 Wytrz:10 Kond:10 Bronie:mp5, usp, he Opis:Może postawić 2 (lub 1) repliki, które odbijają zadane obrażenia Klasa:Famaster Inta:0 Hp:10 Wytrz:5 Kond:25 Bronie:Famas, p228, flesh, sg Opis:Dodatkowy dmg z famasa (5 + inta) Klasa:Kawalerzysta Inta:10 Hp:15 Wytrz:10 Kond:20 Bronie:ump45, dual elite, flesh Opis:2 razy większe obrażenia strzelając w plecy wroga I przypominam o moim poprzednim poście, ponieważ nic nie było powiedziane na jego temat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) To przedstawię moje propazycje co do serwera 1. Ograniczyć hp, aby można było dać 200 punktów w hp (czyli gracz miałby ok 300hp), ponieważ ciężko zabija się, gdy ktoś ma 400 hp (albo nawet 500 przy perku) i wtedy gracze z niższym lvl muszą iść w 5 2. Zmiejszyć przelicznik dmg + inta w Terminatorze, Strzelcu Wyborowym, Zeusie i Wsparciu Ogniowym, ponieważ jeśli zostanie ograniczone hp to żeby na hita nie zabijali 3. Mapy Do usunięcia: de_trust cs_uplink cs_station de_survivor de_cevo_arsenal de_contra de_cosntruct Można dodać: de_zima http://cs.gamebanana.com/maps/151665 de_mirage http://cs.gamebanana.com/maps/161944 cs_rats2 http://cs.gamebanana.com/maps/149322 cs_alpin http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2270/ 4. Klasy Do edycji: Bandycie - dodać ogranicznik rozrzutu i może dual elite Saperowi - naprawić miny bo je widać Skoczkowi - ulepszyć statystyki Do usunięcia: Człowiek bez głowy Rusher Nowe klasy: Klasa: Hitman Int:5 Hp:15 Wytrz:10 Kond:20 Bronie: sg 552, usp, he, flesh Opis:Posiada 2 dynamity (+int) Klasa: Nozownik Int:0 Hp:15 Wytrz:0 Kond:50 Bronie: m3, flesh, sg Opis:Ma 1/3 z kosy i ma zmiejsza widocznosc gdy z nia kucnie Klasa: Husarz Int:0 Hp:20 Wytrz:0 Kond:30 Bronie: aug, he Opis:Na nozu po kliknieciu "r" ma kusze 5.Sklep Usunąć kupowanie hp, gdyż to nie ma sensu jak ktoś sobie kupuje przez cały czas hp (prawie nie do zabicia), ewentualnie ograniczyć, że można zrobić to tylko raz 6. Komendy Dodać komende /last aby ludzie nie pislai co to za nutka tylko mogli sami sprawdzić Dodać komende /daj aby można było dać komuś perk a nie tylko wymieniać się albo przez rynek 1,2. Odpada ________________________________ • Miny są cały czas edytowane a) Wyrzucone mapy: de_construct de_core_beta5 de_cevo_arsenal de_contra cs_station b) Dodane mapy:-cs_rats2 -cs_alpin -de_mirage ________________________________4. • Klasy do edycji odpadają. •Klasy usunięte:a) Człowiek bez głowy b) Rusher •Klasy dodane (jutro) klasa: Famaster Inta:0 Hp:10 Wytrz:5 Kond:25 Bronie:Famas, p228, flesh, sg Opis:Dodatkowy dmg z famasa (5 + inta) Klasa: Kawalerzysta Inta:10 Hp:15 Wytrz:10 Kond:20 Bronie:ump45, dual elite, flesh Opis:2 razy wieksze obrazenia strzelajac w plecy wroga 5. Kupno HP zostało zmniejszone, zamiast 50 dostajemy 30. 6. Komenda /last została odrzucona przez Własciciela Komenda /daj odpada Edytowane 23 Października 2015 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jestem za klasą "Husarz" i usunięciu zbędnych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edi Utataka 0 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dodanie glosowania na ostatnia osoba zyjaca.np. Jesli zostanie jeden ct lub tt to ci co nie żyją glosują na którąś ze stron przykładowo po (10-20monet) i ci ktorzy wybrali drużynę wygrana dostają monety podzielone przez wszystkich graczy co glosowali + bonus dla tej osoby co wygrała np.1vs4.Pozdrawam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Proponuję zamienić aktualny rank na gameMEstats, czyli to co jest w cs go. Czemu ? Już piszę, dajmy na to że jest gracz, który ma 250lvl. Wbija na serwer w godzinach szkolnych gdzie zazwyczaj są same małe lvl. Wiadomo że gracz z 250lvl będzie nie do zabicia i na mapę będzie miał staty 100:1. Przez to strasznie podskoczy w topce. A gdyby były punkty ? Wtedy byłoby to bardziej sprawiedliwe, taki gracz który jest w top15 będzie dostawał tylko po 2pkt za kogoś kto jest 363629 w ranku. Widziałem tak niejednokrotnie jak właśnie taki duży lvl wychodził ze statami 100:1 bo się go zabić nie dało ( chodzi mi o te mniejsze lvl ). Sam tak zrobiłem z 2 razy. Skoro jest konkurs na top15 to takie coś to jest lekkie oszustwo, coś w stylu nabijania fragów. Mimo że będzie to bardziej sprawiedliwe gdyż system będzie to wszystko obliczał to dodatkowo można sprawdzić sobie wszystkie statystyki. Proponuję ustawić to od następnego resetu i zobaczyć jak się sprawuje to przez miesiąc. Widziałem już na innych serwerach takie coś i było całkiem OK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Zdobywanie modeli broni razem z zabójstwami czyli np : GOLD AK47 - 2000 ZABÓJST Powód : Zachęca graczy do dalszego grania Myślę że moja propozycja zostanie rozpatrzona pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 @UP2x odpada. O zakładach omówię to z Właścicielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Grając dziś spostrzegłem gdyż na małych mapach wszyscy grają skoczkiem by zrashować i iść na pole przeciwnika to jest strasznie denerwujące i widziałem ile przez to serwer traci graczy Propozycja : może ochrona przez 5/6 sec ? pozwoli uciec graczowi na odpowiednią odległość gdyż zyska większe szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na nie, ponieważ klasa zwiadowca była by bezużyteczna. Lepiej by było, o czym już zresztą pisałem, ustawić blokadę modułu odrzutowego na jakieś 5 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na nie, ponieważ klasa zwiadowca była by bezużyteczna. Lepiej by było, o czym już zresztą pisałem, ustawić blokadę modułu odrzutowego na jakieś 5 sekund. Chodzi Ci o to, żeby na początku rundy był zakaz 5 sekundowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi