James0v 1 688 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Nastąpiły zmiany! • Poprawiony opis Cichego • Telegrafista dostał deagla • Klasa Goliat została dodana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Proponuję dodać do regulaminu zakaz używania perku nóż komandosa na klasie Cichy zakaż używana perku autodestrukcja na klasie Zwiadowca Z tym perkiem na cichym sam na luzie bym miał staty mniej więcej 50/0, no chyba że ktoś by się wkurzył i specjalnie kupił sobie np. eagle eye co do autodestrukcji, zwiadowca się respi u wroga, klika c i zanim wystartuje runda już 4-8 graczy nie żyje. Strasznie wnerwiająca sprawa. @Edit Promil wczoraj grał tym perkiem. Edytowane 11 Listopada 2015 przez LoL2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Co do Cichego to odpada. Zresztą nie wiem czy nie ma on blokady na ten perk, jak kiedyś kucacz miał na AWP. Co do Zwiadowcy, dodanie takich rzeczy do regulaminu tylko utrudnia prace adminów. Sprawdzę co da się zrobić, bo wolałbym, aby była blokada tego perku na tą klasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Usunięte zostały następujące mapy: de_cevo_arsenal de_contra de_sona de_core_beta5 de_survivor cs_station de_aztec_2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 A te klasy @up@up@Up@up nadają się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Ja osobiście zastanawiam się nad wprowadzeniem 2 z nich, tyle że najpierw musielibyście podać klasy do usunięcia. Tak by było ich za dużo i większość i tak stałaby niegrywalna. Zostały usunięte niektóre mapy, w związku z tym można podawać propozycje map. Edytowane 11 Listopada 2015 przez Ph4nt0m 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) css_assault LINK de_mariobros LINk de_cobblestone de_dust2_xmas LINK Edytowane 11 Listopada 2015 przez Friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Myślę że powoli można dodawać świąteczne mapy. Ja dalej jestem za dodaniem css_cache i css_dust3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Myślę że powoli można dodawać świąteczne mapy. Ja dalej jestem za dodaniem css_cache i css_dust3. Do grudnia jeszcze daleko. Ja dalej odpowiadam - ODPADA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Co powiecie na podmianę obecnych skinów broni, lub dodanie jakiegoś skina VIP'a? Jakieś propozycje? Edytowane 11 Listopada 2015 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja to bym zrobił temat z głosowaniem kto w ogóle tymi skinami gra. Ja to bym dodał jakieś skiny z call of duty, jak tu na początku wbiłem to myślałem że wbiłem na jakiś cs go mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Skin do krowy absolutnie do poprawy. Poza tym usuną bym klasy Zwiadowca oraz teleporter. Zwadowca - po zmianie strony CT na TT i TT na CT nie zmienia nam się strój oraz graczy grającą tą klasą jest znikoma ilość Teleporter - gracze którzy grają tą klasą wszyscy bez wyjątku wchodzą na txt pod nieobecność administratora :/ @Edit: oraz perk zasłona dymna: dostajesz 5sg. Działa ale tylko jak dostaniesz ten perk dostajesz 5sg później dostajesz po 1sg :/ Edytowane 11 Listopada 2015 przez Friko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Usunięte perki: Łowca Headów Podwójna Kamizelka Zasłona Dymna Dziwna Bron 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja to bym zrobił temat z głosowaniem kto w ogóle tymi skinami gra. Ja to bym dodał jakieś skiny z call of duty, jak tu na początku wbiłem to myślałem że wbiłem na jakiś cs go mod. Przecież nikt Ci nie każe grać tymi skinami. Zawsze możesz je wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja to bym zrobił temat z głosowaniem kto w ogóle tymi skinami gra. Tu jest taka aktywność, że na pewno ankieta wyjdzie. Jak wy nie chcecie mi napisać co myślicie o podmianie a Ty o głosowaniu piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Przecież nikt Ci nie każe grać tymi skinami. Zawsze możesz je wyłączyć. Zwykłe z cs'a też są chu***, a te z coda kocham i głównie z tego powodu gram na codach. Chętnie sam bym sobie pobrał taką paczkę i sobie grał, ale nie moge bo perma bym dostał. Co można usunąć, ulepszyć, a co zostawić w klasach według mnie: Bandyta: dodałbym +5 dmg z uzi i +20 kondycji. Człowiek rozbłysk: nie za bardzo wiem co by w tej klasie zmienić, najprościej było by oczywiście dodać jakiś dmg :DDD defuser: może być famaster: jak dla mnie klasę można usunąć, jak ktoś chce pograc famasem to bierze defusera, famaster nie ma nic specjalnego na dłuższą mete kawalerzysta: jak dla mnie klasę można usunąć komandos: dodałbym mu albo auto bh albo moduł odrzutowy albo dałbym widoczność 150/255 i dodatkowy skok, jedną z tych opcji Medyk: Ok nekromanta: dodałbym mu 1/10-12 z m4 Saper: Dobra klasa, trochę inty i większość na jednej minie pada Skoczek: Ok Snajper: Ok Strzelec wyborowy: Ok, chociaż wyzerowałbym conajmniej tą kondycje u niego Reszta klas jest dobra chociaż szeregowy też niezbyt grywalny mimo że to kolejna klasa ze świetnymi statystykami. Tak btw daliście jakąś blokadę na nożu komandosa dla cichego? Bo u mojego kolegi nie działa ten noz i nie wiem czy to blokada na cichym czy bug perku. Edytowane 12 Listopada 2015 przez LoL2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Czekamy na nowe klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 To podajcie ciekawe i grywalne klasy albo edycję obecnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) hah, a ja bym zmienił troszkę klasę "Kapitan" na każdym codzie który ma tę klasę ona ma AWP + M4. natomiast tutaj zamiast M4 jest mp5. ( Wole m4 ) hihi i Można było by też zmienić wygląd vipa w grze. Żeby można było odróznić vipa od gracza bez patrzenia się ciągle w TAB a Klasę może taką? hihi Klasa: Pomperek int: -5 hp: 15 wytrz: 5 kond: 15 umiejętności: +5 dmg z pompy bronie: pompa sorka, że nie pamiętam pełnej nazwy pompy,,, Może taki do ct?: http://cs.gamebanana.com/skins/119872 a taki do TT : http://cs.gamebanana.com/skins/138007 Edytowane 15 Listopada 2015 przez JC PLAMBYGG AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Klasa: Flashgunner int: -10 hp: 20 wytrz: 20 kond: -10 umiejętności: 1/3 na oślepienie wroga bronie: krowa + może jakiś nerf dla Cichego? @ Edit a co do modeli Vipów ja proponuje CT LINK @Edit2: Ktoś tu krowy nie lubi :c @up Jestem za chyba 1 klasa ma pompę (nie wiem czy któraś krowę ma ) Edytowane 15 Listopada 2015 przez Friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Ja tutaj nie dodam klasy, która będzie posiadać krowę. A po drugie Człowiek Rozbłysk ma już tą umiejętność. Dobra, to co do modelu Vip'a to już sam nie wiem. xd Nie to że nie lubię. Chodzi o to, że wyobrażam sobie już taką klasę, posiadasz beton i połowa team wybita. Były by skargi na tą klasę, że za dobra. Edytowane 15 Listopada 2015 przez Ph4nt0m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 hah, a ja bym zmienił troszkę klasę "Kapitan" na każdym codzie który ma tę klasę ona ma AWP + M4. natomiast tutaj zamiast M4 jest mp5. ( Wole m4 ) hihi i Można było by też zmienić wygląd vipa w grze. Żeby można było odróznić vipa od gracza bez patrzenia się ciągle w TAB Ponieważ my nie jesteśmy jak WSZYSCY ^^. MP5 zostaje. Skiny możecie także podawać w tym temacie. Klasa: Flashgunner int: -10 hp: 20 wytrz: 20 kond: -10 umiejętności: 1/3 na oślepienie wroga bronie: krowa + może jakiś nerf dla Cichego? @ Edit a co do modeli Vipów ja proponuje CT LINK @Edit2: Ktoś tu krowy nie lubi :c Phantom co do klasy wyjaśnił, jeżeli chodzi o medele VIP'ów to chciałbym dostać także TT oraz CT (Te są lipne, nie podobają mi się całkowicie) coś typu inna kamizelka, nie przerabiajmy tego nie wiadomo jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsun 0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Klasa: Hitler staty: jakieś tam bron: usp he dodatkowo: 1/4 na zadanie 3x większych obrażeń Dobrze przepraszam za propozycje Edytowane 15 Listopada 2015 przez Monsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Klasa: Hitler staty: jakieś tam bron: usp he dodatkowo: 1/4 na zadanie 3x większych obrażeń Jeżeli nie masz pojęcia o obecnych klasach to nie pisz postów, żeby je nabić. Goliat jest podobną klasą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsun 0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Klasa: VIP Staty: Do ustalenia bronie: p90 dodatkowo:im mniej hp tym więcej kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi