Ojciec Mateusz 3 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Wiem że zły dział ale nie mogłem znalezć gdzie się pisze taki post. Przejdę do sprawy wchodzę na forum nie mam sb mam zero warnów przed wyjściem do sklepu jeszcze miałem, odświeżam forum a tu nie ma sb. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Nie wiem czy to pomoże ale wez spróbuj na innej przeglądarce. Chodzi mi o to abys sie zalogował na innej i sprawdził czy bedziesz miał. ps. Działa ci to ? http://forum.cs-classic.pl/shoutbox/ Edytowane 16 Lutego 2015 przez aver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Mateusz 3 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Nie działa. edit: Ups coś nie dziala! Edytowane 16 Lutego 2015 przez Ojciec Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Wez wyczyść CClanerem rejestr. Jesli nie pomorze to napisz do Karola (-_-) może on ci pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi