aver 1 488 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Alvin i wiewiórki 2 Gatunek: Komedia Opis fabuły: Alvin, Szymon i Teodor, dzięki Dave'owi, który stworzył z nich zespół rockowy, odnoszą piosenkarskie sukcesy. Pojawia się jednak pewien problem. Alvin kocha być w centrum uwagi i to jego wygłupy sprawiają, że po paryskim koncercie Dave ląduje w szpitalu. Rozzłoszczony opiekun nakazuje wiewiórkom przerwać karierę i wrócić do szkoły. W czasie jego nieobecności będą pod pieczą jego kuzyna. Dla Toby'ego to duże wyzwanie, bo jedyne, na czym się zna i czym naprawdę się interesuje to gry komputerowe. Powrót Alvina, Szymona i Teodora do szkoły okazuje się trudny – muszą stawić czoło szkolnym osiłkom. Oczywiście Alvin gotów jest zrobić wszystko, by zostać szkolną gwiazdą. Dołącza nawet do futbolowej drużyny. Taki obrót spraw nie podoba się Szymonowi i Teodorowi. Ale największe wyzwanie czeka ich podczas konkursu śpiewu, na którym rywalkami stają się trzy dziewczyny, wiewiórki – Brittany, Żaneta i Eleonora. Chłopcy zauroczają się w Wiewióretkach i nie skupiają się na piątkowym koncercie, który Ian zaproponował dyrektorce, żeby okazać wyższość dziewczyn. Film kończy się wspólnym występem Wiewiórki and Wiewióretki oraz powrotem Dave'a z paryskiego szpitala. Alvin za sprawą manipulacji zdania opiekuna dziewczynki zamieszkują razem z gwiazdami. Częsc fabuły z Google. Kilka słow ode mnie: Ogladałem tą częsc chyba z 4 razy i jak do tąd jeszcze mi się nie znudził. Najlepszy moment jest przychodzą do szkoły i jak spotykaja wiewióretki (Żanete, Brittany oraz Eleonore) Noi ten filmu jest odpowiedni dla całej rodzinki, sam z rodziną go ogladałem i było troszku beki. xd Link do filmu: http://www.cda.pl/video/101899ad/Alvin-i-wiewiorki-2 Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Proponuję recenzować jakieś kreatywniejsze filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Proponuję recenzować jakieś kreatywniejsze filmy Tak zgadzam się z tobą. Lecz recenzja sama w sobie nie jest zła. +-ik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Zdradziłeś zakończenie! Tak sie nie robi! recenzja fajna, uderzyles na slaby film troche, nie ta publicznosc my raczej juz gustujemy w filmach, ktore cos w sobie niosa 9/10 za spoiler! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Alvina 2 nie oglądałem oglądałem jedynkę po takiej recenzji na pewno się skuszę na drugą część taki film ogląda się najlepiej wieczorem przy winku lub piwku najlepiej z druga połówką więc na pewno obejrzę ta drugą cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Haha wybieraj filmy bardziej godne uwagi. Co do recenzji, to plusik, ale nie zdradzaj za dużo w następnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DontKillMe 20 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) W filmie można się pośmiać xD Edytowane 17 Lutego 2015 przez DontKillMe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi