Gość ziomek3350 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 1.Twój Nick: Ziomek 2.Nick admina/gracza który zawinił: NWm 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: OK 20:56 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Nie mialem jak zrobić 6.Opis sytuacji: Wbijam pierwszy raz daje sobię klasę kamikadze. Ktoś z ct mnie zabił i akurat był koło mnie i wybuchłem. Po 20 sec dostaje bana "Miny". To po co tworzycie taką klase jak banujecie... [COD:CSC] Zdobyles Bron snajpera.Tyski ^No SkiLL^ killed SuperSmile XD with scoutKocham Was <3 killed Tyski ^No SkiLL^ with awp* Killed by *DzikI MasakratoR* with m4a1 @ 5.m (0hp, 0ap) >> chest: 1[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Miny'[AMXBans] Duration: '30 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '62.133.152.137'[AMXBans] =================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Admin banujacy: Dziki Masakrator Czm ban nie wiem sa sie dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Może dostałeś bana przez przypadek czasami się zdarza adminowi zabnować nie tego gracza (pomylą się przyciski bądź ktoś wyjdzie z serwera i wtedy gracza automatycznie spada z tabeli). Ban był na 30min i już się skończył dlatego myślę, że skargę można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi