BigK4812 14 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: BigK 2.Nick admina/gracza który zawinił: siusiak2 4.Data i godzina: cały czas gdy jest na serwerze 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie to squbany,kelso albo jeśli potrzeba to squbany wstawi screeny co pisze na czacie 6.Opis sytuacji: Cały czas gdy coś mówię on coś odpisuje że jestem grubasem mnie to nie rusza ale sądzi że jestem gruby bo mam głębszy głos a on sam nie odważy się nic powiedzieć przez mikro. Tak ogólnie to denerwuje wszystkich jest dużo świadków oprócz tutaj wymienionych Edytowane 16 Lutego 2015 przez -_- Podaj dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Proszę tu masz dowody: http://www67.zippyshare.com/v/mzpSqIGt/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 a ten Mentos to kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 nie znam typa ale też był zdenerwowany na niego to się zaczął z nim kłócić ogólnie jest spokojny ale ten siusiak prowokuje wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Podrzućcie ich IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 aktualnie nie ma ich na serwerze ale jak będą to napiszę tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) polemizowałbym kto kogo irytuję, demka mogłyby być godzinne jak obrażasz przez mikrofon graczy WSZYSTKICH - tylko dlatego, że Cię zabili, tak nie było? przyklad - "xxx ty smieciu jebany" "xxx ty glupia kurwo" "no i znow ten smiec mnie zabil" i weź się gruby nie wypieraj, że tak nie było, bo negowanie Ciebie znikąd się nie wzielo, bylbys wybitnie glupi i perfidny mowiac, ze tak nie było i mi nie pieprz, ze jestes bez winy ty, tps bądź 1shot1kill bo wszyscy jestescie debilami, którzy (pomijająć tps) pierwsze co robili mówiąc przez mikrofon to wyzywali KAŻDEGO, kto was zabił a wyzywaliscie ich od najgorszych BO WAS ZABILI - debilizm XXIw czekam ze zniecierpliwieniem na bana, ale nie licz na moją poprawe Ps: squbany a na tym 2ssie to gdzie ty masz obraze? bo ja tam nigdzie jej nie widzę, ale tu pełno astygmatyków XDD bez odbioru gruby B| Edytowane 17 Lutego 2015 przez siusiak2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tydzek 2 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Podrzućcie ich IP Mento$ STEAM_2:0:665681277 130.255.153.196 Nonsteam prosze jednego ip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. 4 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 potwierdziam gracz BigK obraza przez mikro i nie jest bez winy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Mento$ STEAM_2:0:665681277 130.255.153.196 Nonsteam prosze jednego ip Mam tylko jego SID i IP, więc on zostanie zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi