MaDn3sS 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Imie : Michał Wiek : 14 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Godzin: 20,6 ale dziennie tak jestem 2-3 h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : mogę spróbować wywiady ale bardziej wolę takie coś jak tematy o nowych grach filmach ,ponieważ w tym się czuję Znajomość z większością użytkowników: Raczej znam większość Dlaczego ja ? : w szkole prowadziłem gazetkę i chciałbym trochę zapoznać ten serwer z nowymi grami i filmami, które polecają jacyś znani krytycy itp. Jestem obowiązkowy.Składam podanie ,ponieważ niekiedy nudzi mi się na forum i niema co robić to bym napisał jakiś temat o grach. Na pewno was nie zawiodę . thx za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Brakuje nam osoby na to stanowisko . Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem na Tak , bo dawno nie widziałem jakiegoś wywiadu lub gazetki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem na Tak, powód up od Lubisia i poza tym Witaj w klubie Michałów, bo tez sie nazywam Michał :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'SkRilleX^.^ 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Sam nie wiem reklamujesz podanie ;f No ale dam ci szanse na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 na tak , mało osób jest na tym stanowisku wiec mozna dac Ci szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na tak powody podane ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Można dać Ci szansę, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Myślałam, że wypowiedziałam się już w tym temacie. Ja jestem na tak, tak samo jak Next - brakuje nam redaktorów i nikt nie ma czasu zająć się poszczególnymi działami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi