CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Nie mam pojęcia czy to możliwe a także za cholerę nie mam pojęcia jak taką magię wprowadzić ale kto inny jak nie cs-classic.pl Otóż rozchodzi się o to aby na forum powstała opcja komentowania postów. Cytowanie jest spoko, okej ale ładniej byłoby gdyby dało się na przykład w takim podaniu wypowiedzieć swoje zdanie a także skomentować post innego forumowicza bez zbędnego kopiowania i pisania EDIT1, EDIT 2 i tak dalej, po czasie można się zgubić Jedynie co to chciałbym aby taki koment nie nabijał postów. TAAAAK, wiem, że Karol dodał notatki, nie wiem właściwie jak to działa i kto może z tego korzystać ale widzę, że poza Karolem nikt tego nie robi Te notatki maja taka wade, ze rozmowa w ten sposob tez nie mialaby sensu :/ Dla zobrazowania powiem wam, że taką technologią posługuje się facebook.com, jest to bardzo praktyczne . Taaak, wiem, że mam powiadomienie! Ktoś mnie kocha, specjalnie screena zrobiłem Edytowane 17 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie no pomysł spoko. Ty to pomysłowa główka! Plusik. Można odnieść się do czyjegoś postu i dobrze byłoby jakby osoba, której post został skomentowany dostała powiadomienie. Co innego jak ktoś robi edit i dodaje dla użytkownika jakąś uwagę, a przecież może tego nie zauważyć, bo ponownie w temat nie wejdzie. Jak najbardziej popieram pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak się da taką magię dodać to jestem za ;d. Całkiem fajna sprawa tak sobie skomentować czyjś post i wyrazić co i jak się myśli. Wydaję mi się jednak, iż to by polegało na tym, że zamiast zaraportować post z tych "na nie bo nie" albo "bo powody up" to by się zaczęło komentowanie. Notatki używają Modowie+H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 18 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Masz taką modyfikację do IP Board? (bezpłatną, taką za którą nie będę musiał wywalić 20$) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No wlasnie nie wiem jak ta magia dziala ale proponowac moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 18 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No to od razu mówię, że chyba takie coś nawet nie istnieje, a jak istnieje to pewnie za +20$, bynajmniej nigdzie (za darmo) nie mogłem tego znaleźć. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Propozycja odrzucona. Hajs się nie zgadza Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi