dzika ryba 982 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Siemanko. Mam pewien problem, jak pewnie wiecie mam admna na cod 2k. Błąd polega na tym, że jak jestem na spect albo już padłam, to nie widzę czatu żywych. To mi bardzo utrudnia adminowamie, bo często ktoś zgłasza wyzwiska, a ja na słowo wierzyć nie mogę, bo załóżmy ich nie widziałam. Wydaje mi się, że problem pojawił się po jakimś czasie. Wiecie czym to może być spowodowane? Pisałam z opiekunem jakiś czas temu i dał mi do wklejenia jakąś komendę do konsoli, ale przez to tylko cały czat zniknął więc to cofnęłam. Hmm orientujecie się o co chodzi? Może nie mam jakiejś flagi, nie wiem. Jak ktoś miał tak, albo cokolwiek wie na ten temat to prosiłabym o pomoc. Edytowane 18 Lutego 2015 przez Mashiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A wersja csa? steam/nonsteam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Nonsteam Edytowane 18 Lutego 2015 przez Mashiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Podmień cały config w plikach. Jak nie pomoże to zaktualizuj csa do najnowszej wersji Jednak cfg nie ma tu znaczenia. Być może to problem w pluginach jak napisał Siwy Edytowane 18 Lutego 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 To nie zależy od cfg Na serwerze musi być plugin, admin_listen tak się nazywa, i pozwala on na zobaczenie każdego czatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Hmm, ale inni admini widzą, no chyba tak, szary mówił, że widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ehhh dobra super dzięki za pomoc (której nie było XD) Przeżyję bez tego, tylko jak będą skargi, że nie reaguję na wyzwiska, bo nie widzę czatu żywych jak dednę, to gorzej. Do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi