KropkA12 373 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Nick:KropkA12(Na serwie KropkA) Wiek:18(19 zaczęte)Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?:CS 1.6 Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO:hmm.. 5/6 lat coś koło tego Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? :Niestety nie Ile czasu poświęcasz forum?:3/4 godz w tygodniu w weekend z 8 godz Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:tak Aim i WH na początku mojej przygody z cs 1.6 Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Tak warnem za spam Doświadczenie na podobnym stanowisku:Brak Informacje o sobie lub uwagi:Siemanko moje imię to Arek i pochodzę z dolnośląska.Interesuje się składaniem komputerów,gotowaniem i grami.Co mogę napisać o sobie jestem osobą z dużą cierpliwością i moja kultura osobista jest prawie nienaganna.czemu chcę być w UBTeaM ? bo lubię pomagać innym bez interesownie i jeszcze nie bylem na taki stanowisku ale chciałbym spróbować.Z mojej strony to wszystko pozdrawiam KropkA 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Myslę że można ci dac szanse, dość często widuję cię na forum. Nigdy nie obsługiwałes jeszcze amxbansa ale z czasem się nauczysz. Masz ode mnie duże tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 bez interesownie Jedna uwaga, to się pisze łącznie. KropkA jest aktywnym użytkownikiem, jest dojrzały i ma doświadczenie z cs, jak i z czitami. Co prawda podanie nie jest bardzo przekonujące, ale nie wiem czy to aż tak ważne. Myślę, że można dać chłopakowi szanse, bo jako opiekun serwera świetnie daje sobie radę i nie zawodzi. To świadczy o sumiennym wykonywaniu obowiązków. Popraw jeszcze ciut aktywność na forum i wszystko powinno być ok. Ja jestem na tak, Kropka jest spoko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathSilence 9 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Na TAK -ogarnięty -wiek -szybko się uczy -dużo czasu poświęca forum (chyba nie ma życia towarzyskiego xD) Myślę że sobie da rade ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 KropkA to spoko gość, kulturalny, miły, ale jak dla mnie jest z nami za krótko i za mało. Masz tam te niecałe 7 dni na forum, konto od października 2014 - dla mnie to niestety za krótko. Pobądź dłużej na forum, udzielaj się i za jakiś czas zmienię zdanie. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Popieram Riasa, tak samo jak Buu twoje godziny na forum są liczbą mniejszą niż 10 :/ Forum odwiedzasz od niedawna, dostałeś opiekuna-to bardzo dobrze ale jak dla UBT powinieneś zwiększyć aktywność jednocześnie nie zaniedbując serwera. Na ten moment na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 24 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jestem na nie, potrzeba tutaj aktywnej osoby, która ma więcej wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 24 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi