B4Rt# 22 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam chciałbym zapytać czy ktoś z was grał na invoria S2 lub gra proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ja kiedys grałem, i chyba znów zacznę grac. Tylko bede mial kłopoty z pasami do serwera. A tak wgl to o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Grałem na S1 .. Przereklamowany serwer,wszystkie zapewnienia i obietnica GM'a były nic nie warte. Okradli mi konto w które wsadziłem dużo pracy i zmarnowałem bardzo dużo czasu. GM mnie olał i nawet nie raczył odpisać. --(Miałem tam Moderatora na Forum ale zrezygnowałem z posady) Jak ruszyło S2 też grałem przez pare dni ale to już nie było to samo i nie miałem chęci do gry. @@ Polecam serwer Thespia.pl PS. Jak chcesz wiedzieć coś na temat serwera,kontakt z GM itp. śmiało pisz na priv Edytowane 20 Lutego 2015 przez Kamil™ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi