klamcior 25 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nick: Ema Powód rezygnacji: No niestety . Nie mogę już poświęcać tyle czasu na gre co wczesniej. :/ . Obecnie poświęcam na grę koło dwóch godzin . I myślę że to zbyt mało . Wiem że Arek znajdzie kogoś na moje miejsce, kto będzie to robił lepiej . Nie wiem czy dobrze się sprawowałem, ale to już pozostawię waszej opinii. Coś od siebie: No więc co ? Wszystkiego dobrego, wielu fragów . 3majcie się ! Strzałeczka . . Oczywiście na serwerze bede grał, jak bede miał tylko czas . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 narka szkoda ze odchodzisz :/ Flagi odebrane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 19 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi