Szycha108 2 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Siema ta piosenka była chyba kiedys w RS i mam pytanie jak ona się nazywa? http://www68.zippyshare.com/v/ykex92vY/file.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 straszne to jest, błe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Jest to utwór z Listopada. Niestety nie zostawiłem listy tytułów na swoim komputerze, dlatego musisz zaczekać na odpowiedź twórcy tamtejszych rs'ów - Hajdzika. Pytanie już poszło, tak więc cierpliwości Niestety nikt nie wie jaki to utwór xD Jeśli Ci bardzo zależy, możesz poszukać na własną rękę (na pewno ktoś się znajdzie w sieci, co kojarzy "many many many"). Edytowane 19 Lutego 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha108 2 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Hmm szkoda ze nie zostawiłeś listy bardzo by mi sie przydała ta piosenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 1:00 A tu masz oryginał tego przesłuchaj oby dwie bo to pierwsze to jest to co było na RS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha108 2 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dzieki stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Piosenka znaleziona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi