Neffju 328 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Siemanko, ostatnio brakuje nam troszkę adminów, dlatego postanowiłem rozpocząć szybką rekrutacje. Potrzebuję 3/4 aktywnych osób grających na serwerze. Proszę o zgłaszanie podań z tym wzorem: 1. Nick:2. Imię:3. Wiek: 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5. Mikrofon(Tak/Nie)6. Składka(Tak/Nie):7. Link do swojego GT**:8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Udało mi się osiągnąć cel. Dodano 3adminów myślę że na razie wystarczy. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi