Kakuś 277 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Wpadłem na taki fajny pomysł w końcu to jest dział wasze prace (grafika to nie jest ale cóż xd) a ja jestem stolarzem to pomyślałem że wrzucać będę tu zrobione na mojej praktyce meble. Na razie zdjęć nie robiłem ale jak zrobię to wrzucę. Edytowane 19 Lutego 2015 przez .::Kaka::. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 OK, ale to chyba nie podchodzi pod grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Do końca nie zrobione http://www49.zippyshare.com/v/dGDfbog1/file.html Edytowane 26 Lutego 2015 przez .::Kaka::. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności, pisz na PW jak trzeba otworzyć Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi