dzika ryba 982 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) American Pie 2 Reżyseria: J.B Rogers Scenariusz: Adam Herz Gatunek: Komedia romantyczna Produkcja: USA Premiera: 5 października 2001 (Polska) 6 sierpnia 2001 (Świat) Link do filmu: http://www.filmweb.pl/film/American+Pie+2-2001-31042# Opis fabuły: W tej kolejnej, fantastycznej i zabawnej części z serii "Amarican Pie" poznamy kolejne perypetie naszych bohaterów, a zarazem młodych mężczyzn czyli: Kevin'a, Finch'a, Oz'a, Jim'a i Stifler'a z udziałem aktorów z pierwszej części. Tym razem stojąca na progu dojrzałości grupa przyjaciół dzielnie stara się stawić czoła swoim niezależnościom. Po ukończonym pierwszym roku studiów postanawiają spędzić razem wakacje, co się wiąże z nowymi śmiesznymi akcjami, umocnieniem ich licealnej przyjaźni i dostarczeniem niezapomnianych wrażeń. Moja ocena: Mi osobiście film się średnio podobał. Niby śmieszne, ale czasami jednak nie. xD Mogę polecić wielbicielom komedii z podtekstami jak i scenami związanymi z seksem. Ogólnie film mnie nie zachwycił, ale nie jest też zły, chociaż widziałam lepsze i to o wieeeeeele lepsze komedie, ale to tylko moja ocena. Piszcie czy wam się ten film podobał. Fabuła: 7/10 Bohaterowie: 8/10 Ocena ogólna 7/10 - dobra. Trailer z youtube: Źródła: Filmweb, youtube, moja głowa. ^^ Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Classic Team Gemciu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XoLLeK 34 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 lepsze jes amerykan pie zjazd absolwentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ach... American Pie ten tytuł to każdy zna po prostu mega film + za recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 lepsze jes amerykan pie zjazd absolwentów Zgadzam się, ale to recka na prośbę avera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Najlepsza komedia jaką do tąd widziałem. Dobra robota Marta. + Edytowane 20 Lutego 2015 przez aver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DontKillMe 20 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Film, jest dobry, ale widziałem lepsze. Wykonałaś kawał dobrej roboty + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Do mnie nie trafia taki młodzieżowy język jak na recenzję oczekiwałbym bardziej dojrzałych zwrotów niż "xd" xD Na codzień ok, ale w recenzji język powinien być bardziej dojrzały I jeszcze twoja podwójna ocena filmu w niewielkim odstępie Troszkę za dużo Mi osobiście film się średnio podobał. Niby śmieszne, ale czasami jednak nie. xD Mogę polecić wielbicielom komedii z podtekstami jak i scenami związanymi z seksem. Ogólnie film mnie nie zachwycił, ale nie jest też zły, chociaż widziałam lepsze i to o wieeeeeele lepsze komedie, ale to tylko moja ocena. Piszcie czy wam się ten film podobał. Recenzja 8/10 @@@EDIT: Omega * nie coś a czegoś! Edytowane 20 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Film ogólnie ciekawy lecz coś w nim brakuje + za recenzje misiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi