Porczop 257 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Nick: Porczop Powod: Wyjazd na ferie. Czas nieobecnosci: Do wtorku Cos od siebie: Sorki, wiem, że dopiero co dostałem flagi, ale wyjeżdżam na "zimowisko". Nie wiem czy będę na forum, tak samo jak, czy będzie tam wi-fi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Jak nie będzie wi-fi to kup sobie pakiet neta na telefonie i wbijaj na forum, bądź gg wieczorkiem. ^^Miłego wypoczynku.;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi