Kiszony xD 0 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Nick: Kiszony xD Link do SS: Brak, zostałem zbanowany za puszczanie dzwiekow programem.Wycinek z konsoli(bez IP)*: lientModeCSNormal::OnEvent OnEngineDisconnectReason { reason STEAM UserID STEAM_1:1:82957811 is not allowed to join this server.Serwer: Cs-classic deathrun Link do bana: nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Nie ma Twoje bana na liscie. Podaj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony xD 0 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Nie ma Twoje bana na liscie. Podaj link Nie rozumiem, co mam ci podać, wywala mnie z serwa kiedy wbijam, coś tam you can join this serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Daj wycinek z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony xD 0 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Daj wycinek z konsoli Jaki wycinek? Kiedy mnie wywala gdy próbuje wbić mam w konsoli to: lientModeCSNormal::OnEvent OnEngineDisconnectReason { reason STEAM UserID STEAM_1:1:82957811 is not allowed to join this server. Ktoś mi specjalnego bana dał żebym nie mógł zrobić podania na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony xD 0 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jaki wycinek? Kiedy mnie wywala gdy próbuje wbić mam w konsoli to: lientModeCSNormal::OnEvent OnEngineDisconnectReason { reason STEAM UserID STEAM_1:1:82957811 is not allowed to join this server. Ktoś mi specjalnego bana dał żebym nie mógł zrobić podania na UB I jeszcze jest napis: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź http://www.forum.cs-classic.pl/aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź http://www.forum.cs-classic.pl/aby poznać szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Steam id nie może dołączyć do serwera. Sprawdz czy mozesz wejsc na inny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony xD 0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Steam id nie może dołączyć do serwera. Sprawdz czy mozesz wejsc na inny serwer Moge. Tylko na ten nie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Spróbuj usunąc z folderu "steam" plik o nazwie "clientregistry.blob" i spróbować wbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Bark zainteresowania. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi