aver 1 488 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Hejka. Proponuje dodac na forum Radio Cs-Classic na ktorej odbywały by się audcyje grane przez prezenterów (tylko trzeba by było zrobic range prezenter i dac jej uprawnienia aby mogła grac, i potem np zrobic rekrutacje (tylko to dopiero wtedy jak by takie radio się pojawiło). Każdy z was wie co mam na mysli bo każdy słuchał radia na ktorym były grane audycje przez prezenterów. Można równiez by było dodac panel pozdrowien na ktorym wysyłane by były pozdrowienia przez osoby i potem prezenter by to mówił na ogóle że (ciapatymurwa pozdawia avera xd). Mysle że fajne by takie radio. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Propozycja radia już była. Ja nie popieram, po prostu po co to? ;d Jaki z tego zysk? Pewnie max 15 osób dziennie słuchałoby i to też nie jest pewne. xd Przeczytaj poprzednią propozycję to poznasz zdanie wielu osób na ten temat. Edytowane 21 Lutego 2015 przez Mashiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Też na nie Jak ktos bedzie chcial posluchac muzyki to niech wlaczy YT Zły dział! Mamy dział "propozycje" :4 Edytowane 21 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Też jestem na nie, nic to nie wniesie na forum tylko dodatkowy bałagan i problemy. Jeżeli chcesz posłuchać muzyki to włącz sobie radio internetowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dla mnie na NIE odpada będzie denerwowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Radio odpada ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi