Machwes 192 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) 1. Twój nick: TheMachwes2. Osoba łamiąca regulamin: UmciaGumcia3. Adres IP/SID podejrzanego (amx_ip): ---4. Data i godzina zdarzenia: 21.02.2015r. Około 19:55 - 20:065. Dowody (screeny, demko): Mam świadka/świadków: Fresh był na serwerze więc on widział, że nic nie robiłem, również był HispanskiTorreador.6. Opis sytuacji: Gramy sobie normalnie, aż tu Umcia mnie straszy banem... no to napisałem "A spróbuj" (na u@) no i spróbował... dostałem bana 30minut "skracasz". Oczywiście ban nie słuszny , Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=1499107. Kara jaką proponujesz: Kolejne Upomnienie/ Odebranie admina @Down Tak było na u@, wyskoczył mi błąd cs'a i nie dałem rady skopiować bądź ss'a zrobić... Edytowane 21 Lutego 2015 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Mogłeś chociaż konsolę skopiować z momentu groźby. Umcia raczej screena nie zrobił jeśli nawet skróciłeś, hltv nie ma. Pytanie kto ma rację? Trzeba spojrzeć w logi EDIT: "1.15 Admin nie może banować admina." Niby tak, ale nie o to jest skarga Edytowane 21 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) ale logi serwera są, jeżeli wszystko było na u@ to jest zapisane w logach, ale tu nie chodzi o dowód. Admin złamał regulamin banując innego admina. Edytowane 21 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Byłem przy tym i widziałem że machwes nie skracał więc wina gumci xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Admin odebrany. Wyczerpał się limit upomnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi