Nemciooo 608 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tak, Popierasz Islam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tutaj trzeba rozgraniczyć dwie rzeczy, bo media robią wodę z mózgu poniektórym. Zakładam, że chodziło Ci o Państwo Islamskie (organizacje typu ISIS i dżihad), nie, tego nie popieram, bo to są twory terroru, które zagrażają światu. Natomiast o samą religię islam, to można powiedzieć, że tak, nie wyznaję jej, lecz koran mówi o miłości i szacunku do drugiego człowieka, więc to popieram. Masz rolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Odp.: Posiadałem w dzieciństwie, aktualnie brak. Co być zrobił/zrobiła , gdybyś miał/miała możliwość zacząć wszystko od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Oczywiście bym rozpoczął od początku bo bym chciał kilka rzeczy pozmieniać. Pray for Paris? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 If you wanna pray then visit nearest church Lubisz naleśniki z dżemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Tak ;p Chciał(a)byś być aktorem/aktorką hollywood? Edytowane 18 Listopada 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Może być Lubisz być w punkcie uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Trochę tak, trochę nie xd Zależy od nastroju/sytuacji. Jakie jest twoje najskrytsze marzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Dołączyć do organizacji CS:GO przeznaczonej dla ludzi z autyzmem kontrolujących szpreja 2/10 Biały czy czarny? :v (KOLOR) Edytowane 19 Listopada 2015 przez ωιncнєѕтєr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Biały Lubisz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ujdziesz Lubisz osobę nade mną? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Kocham ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciasto czy ciastko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ciasto *.* Morze czy góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Góry, bo tam jeszcze nie byłem Truskawka czy ananas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ananas Czy postrzelenie niedźwiedzia w dupę w czasie gdy nie wolno polować jest karalne? Ile za to grozi więzienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nie wiem, nie intersowało/interesuje mnie to. W jaką grę lubisz grać (podaj przykład). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Multiplayer - cs:go xd Lubisz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ujdziesz Co sądzisz o ISIS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ISIS ma zbyt szerokie pole rozwoju, powinno się ich wytępić bo nie może współistnieć ten kto za cel stawia sobie podbój świata gwałtem i bombami... Choć byłoby to nienormalne to z czystym sumieniem(według mnie) wprowadziłbym wojska na ulice i kto nie wróci tam skąd przyszedł mógłby być rozstrzelany. Niestety mieszają się z uchodźcami w Europie dlatego nie powinno się z tego powodu wpuszczać nikogo na teren Europy. Ulubiona piosenka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie mam, ale ostatnio mi wpadła w ucho sobota - jezcze będzie hajs Pies czy kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Pies, bo pies fajny jest Wiesz gdzie mieszka Andrzej Duda? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie :c Pomidorowa z ryżem czy makaronem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Żadna, Pc vs laptop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Pc Lubisz słuchać rusków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Idi na ... tak, ich język jest dla mnie zabawny Dobrze znasz angielski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi