Semi 1 260 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jeszcze nieeee Ulubione zwierzątko ? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Pies, bo pies fajny jest! LoL czy CS:GO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Cs go Rok szkolny czy wakacje? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wakacje Romantyczna kolacja czy wypad na lody? xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Lody ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak oceniasz swoją umiejętność pływania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 10/10, bo jeszcze nigdy się nie utopiłem xD Lubisz swój zarost? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Ostatni raz pływałem w sierpniu xd i nie było sytuacji abym się topił wiec takie 8/10 xd Dziewczyna czy Kobieta? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ~~~~~~~~~~ Wyprzedził mnie eh xd Edytowane 16 Grudnia 2015 przez agüero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kobieta. Chcesz wiedzieć to co chcę Ci powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Wal śmiało, chcę wiedzieć Te święta były pozytywne czy raczej nie fajne? Edytowane 5 Stycznia 2016 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tak średnio bym powiedział, ale ujdzie U Ciebie również spadł śnieg? Wal śmiało, chcę wiedzieć Bekon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 I pada dalej. Niskie czy wysokie dziewczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Niższe, bo sam jestem wysoki xd Jak minęły święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Niskie dziewczyny Kakao czy herbata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ty to masz zapłon XD Zależy, lubię to i to. Polsat czy tvn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Polsat ,oni aż taką nie kłami i nie mają tylu wpadek na koncie PC czy PS4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 PC GTA czy CS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Cs Jeśli jest 10 jabłek i 10 mężczyzn to możliwe jest to, aby jabłko zjadl każdy i zostało 9 jabłek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Tak, nie napisałeś że każdy musi zjeść całe jabłko Jest dwóch ojców i dwóch synów, każdy ma zjeść całe jabłko ale jabłek jest tylko 3. Jak to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Może ojciec jest ojcem obydwu, dlatego dla każdego jest jeden osobny ojciec co się kalkuluje jako 2. Czemu szampon jest kolorowy a piana zawsze biała? Edytowane 7 Stycznia 2016 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Nie wiem Odpowiedź na moje pytanie: Dziecko - Tata - Tata Taty Dziecko = Syn taty Tata = Syn Taty Taty XD Tata Taty = Tata Taty Tata = Tata syna Mam nadzieje że zrozumieliście Jak masz na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jakub Carlos Sławomir Jak się żegna z niewidomym? Do zobaczenia czy do widzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 "Widzimy się jutro" cieszysz się, że snieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 On na pewno ciebie zobaczy xd Nie cieszę. Nie lubię zimna. Oglądasz yt? Jeśli tak to kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Raczej nie xd Jak tam życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Średnio, byle do czerwca. Podoba Ci się ta nutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi