Esme 2 242 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Muzyka (bo "mój")Najdziwniejszy sen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ten w którym śniły mi się same dobre rzeczy. Frytki czy kebab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 kebabofrytki robiles juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 jeszcze nie zrobiłam kolacji ;cUmiesz śpiewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Pytanie, czy ktoś umiałby to znieść? :D Umiesz gotować? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Uczę się ;) Co sądzisz o vapujących chłopcach w rurkach z grzywką(chłopcach, nie rurkach) bojących się ubrudzić? ;3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Te, ale od rurek to się odwal XD Na którą w pon. do szkoły? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wolne :4 Najładniejsza kobieta/najprzystojniejszy mężczyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nikt nie jest idealny.. to tylko pozory.. xd Dlaczego ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Tak Łapiesz pokemony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nieeeee xD Bmw czy Audi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 BMW Co sądzisz o moim avatarze? :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Idealnie pasuje do Twojej osoby :D Chcesz ze mną kiedyś pośpiewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jasne :3 Ale ja zmutowany. Gdzie widzisz się za 10 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 W Rzeszowie, lepiąca z Tobą bałwana :D NIECH TO BĘDZIE NASZĄ TRADYCJĄ Jaka jest Twoja ulubiona pora roku i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Lato,nie dość ze urodziny to mogę spotkać się z przyjaciółmi,zwiedzać i odpocząć psychicznie jak i fizycznie XDDD Lubisz się przytulać :v? Edytowane 1 Października 2016 przez Wercia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jeżeli to coś do przytulania jest małe i płci pięknej, i jeszcze ładnie pachnie to nawet z LOL'a zrezygnuję :D Ulubiona piosenka dzieciństwa? :3 Albo pierwsza jaką pamiętasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Teletubisiowa Jak miał na imię twój zmyslony przyjaciel w dzieciństwie? ( jeżeli go miales/as) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie miałem. :) Potrafisz mnie znieść na co dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 To nie jest trudne, nie jesteś taki straszny :P Masz lęk wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie mam ;) Lubisz kebaby? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Tak ;) Jakiego dania nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ośmiornicy xD Lubisz kurczaka w cieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Tak , w formie kebaba. Lubisz chlep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Posny nie bars ;) Grałbyś w minikrafta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi