Kamil™ 89 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wedlug mnie ravgor i wapniak nie powinni krecic raptem na kilku ich filmikach mi sie podobalo, wiekszosc jest troche denna i niesmieszna Bobson prank robi to samo a potrafil mnie rozbawic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Eee tam.. gadanie,moim zdaniem są zajebiści. Np. te dwa odcinki rozbawiły mnie do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Podaj nazwy bo mi na telefonie nie dziala. Bede musial przepisac na YT w telefonie, ibejrzec, wrocic i zeedytuje ten post 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Z dupy do Ucha #1 i Z dupy do Ucha #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 A tak, to byly te wyjatki, ktore mnie smieszyly. Ale nie jest to ich autorski pomysl a te ich wedlug mnie nie sa za dobre oklaskiwanie przechodniow-bieda, wszystko inna-bieda alw to tylko moje zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Beka jest jeszcze z tego: Ravatar #1 (cz.1): Ajgor Ignacy, Stuu & Ravgor @@ lece spać,dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Lepsze to niz tanczacy z mlekami dobranoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi