WyB0R0w4 0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Twoj nick: x. Nick podejrzanego*: x.Dane podejrzanego [sID+IP]*: x. 195 STEAM_0:0:1340404743Data (dzien, gg:mm) zajscia: 22-02-15 godz. 10:18Twoj dowod*: hltv z mapy de_westwood O tej godzinie (około) Rodzaj czita*: wh/sh/aim Nazwa mapki: de_westwoodCzasy podejrzanych akcji*: cała mapaIP /Nazwa serwera: BF2/FFA Dobra, bo wczoraj podobno rano też grał. Ja wchodzę wczoraj na serwer, a tu pół serwera że x. zbanować bo rano grał na czitach....Dzisiaj wchodzę rano no i podszywka. Gracz o nicku SzalonySzaleniec może potwierdzić. Chciałbym dostać rezerwację na mój nick i aby tą kur... wypier...... z tego serwera na zawsze. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Czy mozesz dac demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyB0R0w4 0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Niestety nie. Bo jak tylko zobaczyłem. Zacząłem pisać tutaj na forum. Mapa się zmieniła na ratsa i już go nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 bez dowodów nic nie zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi