WyB0R0w4 0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Twoj nick: x. Nick podejrzanego*: x.Dane podejrzanego [sID+IP]*: x. 195 STEAM_0:0:1340404743Data (dzien, gg:mm) zajscia: 22-02-15 godz. 10:18Twoj dowod*: hltv z mapy de_westwood O tej godzinie (około) Rodzaj czita*: wh/sh/aim Nazwa mapki: de_westwoodCzasy podejrzanych akcji*: cała mapaIP /Nazwa serwera: BF2/FFA Dobra, bo wczoraj podobno rano też grał. Ja wchodzę wczoraj na serwer, a tu pół serwera że x. zbanować bo rano grał na czitach....Dzisiaj wchodzę rano no i podszywka. Gracz o nicku SzalonySzaleniec może potwierdzić. Chciałbym dostać rezerwację na mój nick i aby tą kur... wypier...... z tego serwera na zawsze. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Czy mozesz dac demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyB0R0w4 0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Niestety nie. Bo jak tylko zobaczyłem. Zacząłem pisać tutaj na forum. Mapa się zmieniła na ratsa i już go nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 bez dowodów nic nie zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi