CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Siema, co sądzicie by powstał dział "szkoła", w nim subfora: zadania domowe, pytania i problemy, download. W zadaniach domowych będzie pomoc z ich robieniem. W pytaniach i problemach będzie się innym tłumaczyć rzeczy, których nie rozumieją. W downloadzie ludzie by mogli wrzucać linki do prezentacji multimedialnych na przykład jeśli jakieś zrobili. Może akurat ktoś będzie danej szukał. Oraz na przykład swoje rozprawki z polskiego A propo działu mogłaby powstać ranga "wykładowca", zasłużyłby na nią ktoś kto jest dobry w danej dziedznie, matma, chemia itd. i w miarę swoich możliwości starałby się pomagać w tematach ze swojej specjalizacji. Piszcie, komentujcie. Osobiście 2 pomysł widzi mi się trochę mniej ale piszę @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@22 EDIT Jestem na nie, byłoby tak samo jak jest z "kącikiem redaktorskim" a mianowicie recenzje filmów 90% z nich są pomijane, a opisywane tylko te które przypadają do gustu redaktorowi i tak byłoby w tym przypadku, prężnie rozwijał by się dział matematyka (bo każdy szuka zazwyczaj pomocy), a reszta stała by obłogiem. Czy ja wiem Sądzę, że historyków też tu mamy Chemii pewnie nikt nie umie ale może jednak Edytowane 22 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Mrófka zaskakujesz mnie tymi swoimi propozycjami. Jestem jak najbardziej na tak, chetnie udziele pomocy komuś. Edytowane 22 Lutego 2015 przez aver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Też jestem za, dobry pomysł xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jestem na nie, byłoby tak samo jak jest z "kącikiem redaktorskim" a mianowicie recenzje filmów 90% z nich są pomijane, a opisywane tylko te które przypadają do gustu redaktorowi i tak byłoby w tym przypadku, prężnie rozwijał by się dział matematyka (bo każdy szuka zazwyczaj pomocy), a reszta stała by obłogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jak dla mnie to zaśmiecanie forum. Pamiętajmy że to jest głównie forum o csie. Większość dodatkowych działów jest po prostu omijana. Kategorycznie Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Bezsensowna propozycja Murwa ;d. Bryk/ściąga/zadane. Kto normalny będzie o pomoc prosił na forum o cs? Pełno już tego na necie, a u nas nikt by tam nie siedział. Kolejny pusty dział by powstał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Rias Gremory,myślę że wszystko dobrze wyjaśnił Bezsensowna propozycja Murwa ;d. Bryk/ściąga/zadane. Kto normalny będzie o pomoc prosił na forum o cs? Pełno już tego na necie, a u nas nikt by tam nie siedział. Kolejny pusty dział by powstał. Od tego są inne fora,a taki dział to zwykłe zasmiecanie Forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Rzeczywiście to tylko zaśmieca. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przegłosowane przeciw Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi