™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Imię: Adrian Wiek: 20 lat Kontakt: steam: robejro lub gg: 9448448 lub skype: adrianpingot Twój nick na TS3: Ho0liBiceps Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Hm ponieważ trochę się siedzi na ts i rozmawia a, jest mało adminów więc pomyślałem że mogę się przydać. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 4 Ile czasu spędzasz na TS3: Pół dnia Czy posiadasz admina na innym TS3?: Aktualnie NIE. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Miałem już adminów i ROOTÓW na wielu TS-ach. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście. Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): TAK. Liczę na pozytywy jeśli nie też dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Coś cicho tutaj. Ja jestem na tak. Dobra znajomość TS'a, jak adminowania na nim. Aktywny i to nawet bardzo, pół dnia to dużo. No nie podpadł chyba niczym, ja nie widzę przeciwwskazań. Szansa się należy. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wrazenie sprawia twoja aktywnosc oraz ilosc mozliwosci kontaktu z Tobą- za to duzy plusik. Masz juz wystarczajaco wiosen by zaryzykowac i uznac Cie za odpowiedzialnego. Dalbym Ci szanse, na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Surfer 6 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Jestem na tak, świeci aktywnością na ts3 wiek ma wystarczający powinienen sobie poradzić Edytowane 9 Marca 2015 przez Silver Surfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 9 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ho0liBiceps Osoby z takim nickiem nie widzę często na ts, więc jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 9 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi