O.S.D.I 25 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Panie i Panowie mam pytanie a zarazem prośbę czy ktoś ma skąd ogarnąć STEAMA płacąc smsem? Bo potrzebuje a nie chce trafic na jakiegos bubla Z góry dzięki za pomoc Pzdr. O.S.D.I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Steam jest darmowy :er:w 1.6 chcesz grać? Ta pixelowa gra ma ze 170 lat jak żółwie na galapagos i powinna być darmowaKarta płatnicza Visa jest najlepszym rozwiązaniem.. co 2 tyg sa promocje paczek z grami na steam za 4.99 euro czyli niecałe 21 zł kupiłem :Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike: Source, Counter-Strike, Counter-Strike: Condition ZeroMiałem 1.6, ale zrobiłem to dla GO w którego i tak nie gram, ale okazja to okazja.. Dziś ta paczka kosztuje 20 euro, ale na weekend może bd tańsza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 ja zawsze kupuje z allegro i 100% jakośći, 10 zl max zaplacisz. Sms ponad 25 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jak masz kontakt z pawłem to się zgłoś do niego, tutaj paru osobom kupił. Tam na pewno się ugadasz z nim o cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) ja sam dałem na allegro równe 10 zł i jestem zadowolony , nie ma co się użerać z sms. ale kto jak woli jak byłem młodszy to się złapałem na sms.. a tu kod zwrotny "Kupiłeś smocze monety do metina" także jak chcesz kupować sms-em to poczytaj sprawdź kilka razy Edytowane 23 Lutego 2015 przez Madridistat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Allegro najpewniejsze tylko bierz te które są od firm klucze i na lajcie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Pisz do mnie na priw dam Ci linka do pewnej aukcji. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) ja ci to ogarne ale 10 tego jak bedziesz chcial Edytowane 24 Lutego 2015 przez pawel1971tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 jakie allegro itd, idziesz do centrum, biedronki, kupijesz karte paysew kard czy jakos tak sie na to mowi, dajesz 30 zl czy iles tak zalezy ile kosztuje gra na steam, sciagasz steam instalujesz i ta karta co kupiles kupujesz sobie przez steam gre, to jest najpewniejsze rozwiazanie tam cie nie oszukaja, jak kupilem i mam wydruk ci dadza w sklepie taki co doladowanie, i nie ma problemu z niczym, taka moja propozycja pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 jakie allegro itd, idziesz do centrum, biedronki, kupijesz karte paysew kard czy jakos tak sie na to mowi, dajesz 30 zl czy iles tak zalezy ile kosztuje gra na steam, sciagasz steam instalujesz i ta karta co kupiles kupujesz sobie przez steam gre, to jest najpewniejsze rozwiazanie tam cie nie oszukaja, jak kupilem i mam wydruk ci dadza w sklepie taki co doladowanie, i nie ma problemu z niczym, taka moja propozycja pozdro jeszcze łatwiejszym rozwiązaniem jest założenie sobie konta na paypal.com i połączenie go ze swoim kontem bankowym i po problemie wszystko robisz on-line bez wychodzenia z domu - wersja dla mega leniwych ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dobra nie ma co spamić chyba bo już dostał wystarczająco dużo możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi