Sidor 0 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Witam Jestem Adminem z serwera CS GO DD2 Only moj nick to Sidor Zbanowalem dzisiaj przez przypadek 1 gracza do czego sie przyznaje wyszla pomylka kazdemu sie zdarza :/. Podaje link dokladny o kogo chodzi. Jego nick zawierał nie polskie znaki wiec tez ciezko mi go okreslic. Player ♥ http://dd2csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:31655751&advType=steamid&Submit Edytowane 23 Lutego 2015 przez Sidor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jako iż ja nie mam dostępu do cs:go opiekun to zrobił. UB. Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi