XoLLeK 34 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Pirates of the Caribbean Piraci z Karaibów seria filmów, na razie powstały 4 filmy z tej serii następny film Piraci z Karaibów prawdopodobnie powstanie w 2017 roku ! Gatunek Akcja,Przygodowy,Fantasy Seria filmów Piraci z Karaibów : Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły (2003) Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka (2006) Piraci z Karaibów: Na krańcu świata (2007) Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach (2011) Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) Piraci z Karaibów Klątwa Czarnej Perły. Jest to pierwszy film Piraci z Karaibów powstał w 2003 roku. Kowal Will Turner sprzymierza się z kapitanem Jackiem Sparrowem, by odzyskać swoją miłość - porwaną córkę gubernatora. Piraci z Karaibów Skrzynia Umarlaka. Jest to 2 część filmów Piraci z Karaibów film został wyprodukowany w 2006 roku. Jack Sparrow musi spłacić dług zaciągnięty wobec kapitana Latającego Holendra. Uniknie śmierci, gdy znajdzie i zniszczy serce Davy'ego Jonesa ukryte w Skrzyni Umarlaka. Piraci z Karaibów Na krańcu świata . Ten film powstał w 2007 roku co na prawdę było zdumiewające, ponieważ dotychczas Piraci z Karaibów produkowali co ileś lat mniej więcej co 3 lata. Piraci z Karaibów Na nieznanych wodach. Ta część powstała w 2011 roku, fani musieli długo czekać na kontynuacje bo trwało to ponad 4 lata a wiec ten film najdłużej reżyserowano, ale było warte czekanie ponieważ film wyszedł im naprawdę dobry. Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales (2017). Wiadomo że film powstanie prawdopodobnie w 2017 roku, producenci nie zdradzają co będzie w tej części, wiadomo że Jack Sparrow odzyska statek czarną perłę ale nie wiadomo jeszcze jak i co będzie dalej o by kolejny raz produkcja filmu nas przekonała nas że jest to kolejny ich świetny film. O nagrodach Piraci z Karaibów nie będę pisał ponieważ jest ich masa co świadczy że ta seria jest naprawdę godna polecenia. Coś ode mnie: Wszystkie części bardzo mi się spodobały trzymają napięcie do końca po prostu zwala z nóg nic więcej nie będę pisał po prostu super seria. Jest to moja pierwsza recenzja wiem ze jest parę nie do ciągnięć no ale 2 razem będzie lepiej Cała serie filmów możesz oglądnąć na tej stronie wpisując tytuł filmu w ''szukaj'' Życzę udanego seansu. Źródła: Filmweb,Wikipedia. Nie all cit +c i v bo pisałem też po swojemu Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Wszystko okej, tylko polecam zmienić rozmiar czcionki na 18, będzie lepiej się czytało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Totalne ctrl+c/ctrl+v z filmweba. Seria jest świetna, to jedne z moich ulubionych filmów, ale nie postarałeś się. Nie kopiuj tak, tylko sam coś wymyśl. @i kopiowanego i twojego jest mało. Jak dla mnie wystarczyło zrobić 1 film, a się rozpisać. Teraz 4 świetne filmy raczej nie doczekają się porządnej recenzji, a szkoda. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Rias Gremory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dla mnie extra polecam również filmy bo warto obejrzeć ciekawe dużo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Seria fajna ale nie odwaliłeś tego co odwaliłbyś opisując każdą część osobno a każda jest warta poświęcenia jej tematu Troche mało je opisałeś. Plusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dokładnie tak jak kolega napisał,lepiej było zrobić recenzję jednej części ale zrobić to porządnie, a nie że tak powiem "na odwal" Totalne ctrl+c/ctrl+v z filmweba. Seria jest świetna, to jedne z moich ulubionych filmów, ale nie postarałeś się. Nie kopiuj tak, tylko sam coś wymyśl. @i kopiowanego i twojego jest mało. Jak dla mnie wystarczyło zrobić 1 film, a się rozpisać. Teraz 4 świetne filmy raczej nie doczekają się porządnej recenzji, a szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Kocham piratów. Ogladałem wszystkie częsci, a co do recenzji to dobra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Nie pochwalam kopiowania recenzji... sama wiem po sobie, że pisząc je trzeba skorzystać z pomocy wujka google ale nic nigdy nie kopiowałam. Yhh noc cóż.. proponuje CI rozbić to na 4 recenzje i w każdej z nich opisać po kolei i osobno każdą część.. Film ten jest bardzo populary i jest o czym pisać. Więc nie bd sie nudził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Fajna seria Recka nie koniecznie :dobani: Ale + leci Edytowane 23 Lutego 2015 przez Makumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi