bocimy 34 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 1. Nick: Antonio Mateczny 2. Imię: Wojtek 3. Wiek: 23 4. Znajomość Amx (0/10): 9 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie, ewentualnie tak jako zakup vipa 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Antonio%20Mateczny/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem od prawie początku na serwerze; pełno graczy do mnie pisze "zbanuj go" i tym podobne rzeczy, jest to społecznie oczekiwanie ode mnie na serwerze, abym ogarniał. Jakoś tak jestem mylnie kojarzony z administracją na serwerze - chcę w końcu sprostać oczekiwaniom naszych graczy. Chcę grać też bez cziterów, a nie prosić się adminów o pomoc ciągle - którzy też nie zawsze banują bo (uwaga cytuje) "NIE WIDZIAŁEM". 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: Tak, STEAM_0:1:9695903 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: dziennie min godzina; wiadomo, że bywam czasem po 4-5h 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): przeróżne, pojawiam się o każdej porze - kto gra ten wie 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: około 11lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na Tak -staż w grze -odróżnia czitów od czystych graczy -znajomość amx Antonio sie nada na admina ogólnie jest ogarnięty a ten tekst "nie widziałem" to mój z forge gdy się skarżyli na czita a ja w piecu paliłem Edytowane 23 Lutego 2015 przez SANEPID :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 jestem jak najbardziej na tak ! Antoś jest tutaj od poczatku co rowna sie z rozpoznawalnoscia, czesto go widuje z rana a wtedy sa najbardziej admini potrzebni. Aktywnosc na forum nie jest zbyt duza ale wymagania spelniasz. Nie mam nic do zarzucenia ANTOS NA ADMINA ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Na TAK Często gra Rozpoznaje spalonych graczy lata gry w csa ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Haha kto tu zlozyl podanie, pewnie ,ze jestem na tak, dlugi staz na serwerze , da sie z nim dogadac,ogarniety ziomek. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Dolar91 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Na takSpełnia wymagania, gra odkąd pamiętam, odpowiednia osoba na admina Pooooozdrawiam Was! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewenement 1 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jestem na TAK. Ma wszystko, czego potrzebuje dobry admin, a poza tym spoko z niego ziomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No jasne że na TAK ! -wiek -staż -steam -ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Oczywiście, że tak. Jeden z najdłużej grających obecnie na serwerze (poza mną ). Kulturalny,nadający się na to stanowisko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja też mam prawo się wypowiedzieć xd Antek czekałem na to podanie - bardzo długi staż na CSC - wszystkie wymagania spełnione - aktywność na serwerze jest - kulturalny/uprzejmy/pomocny - staż w 1.6 - doświadczanie U mnie masz BARDZO DUŻE TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi