R4EDEON 2 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Nick:1Shot1KillLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'bugowanie hp' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:50839096' Serwer:COD MOD 350lvlLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=150770 Prosze admina o dowody że bugowałem hp bo wbił i odrazu ban to chce dowody Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Poproszę o wypowiedz admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zaraz jak bee mial czas to sciagne tylko hltv i rozpisze Jak nie bedzie tam widać to są świadkowie, a tak poza tym grałemn na innym nicku i bugowałeś 3x pozdrawiam/BlazE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4EDEON 2 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 To czekam na film:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4EDEON 2 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dobra co będę jebał głupa zbugowałem to z głupa bo chciałem się tam schować wlazłem w kebaby na lidlu i się zbugowało i proponuje odrazu usunąć lidla bo jak ja mam dużo w wytrzymałość to się buguje ale i tak proszę o ub bo to chyba nie z mojej winy. To jak już uważacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 ub nie bedzie, kara musi być. Gratulacje za odwagę i przyznanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Brak ub Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi