ANO 0 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Nick:ANO:XLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:cod 45k lvlLink do bana: Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Kropka na prośbę na drugą szanse dał mi ją i kazał tutaj o to napisac ze dostał od niego ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 1. link do bana bo kogo mam odbanowac? 2. Opiekunie, czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANO 0 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=149033prosze link do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Rozmawiałem z kropką to jest prawda. Nie ma czasu teraz odpisac ponieważ jest w pracy UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi